Χτίζουν και τα παράθυρα στην Ανθήλη για να γλυτώσουν από τους κλέφτες (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 10:08 Χτίζουν και τα παράθυρα στην Ανθήλη για να γλυτώσουν από τους κλέφτες (ΦΩΤΟ)

«Στο κόκκινο» η παραβατικότητα των Ρομά - Σε απόγνωση οι κάτοικοι

Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά κλοπής στην Ανθήλη με τους κατοίκους της Κοινότητας του Δήμου Λαμιέων να δείχνουν τον καταυλισμό των Ρομά.

Τελευταία ενέργεια σε βάρος ηλικιωμένης η οποία το μεσημέρι της Κυριακής (23/1), όταν πήγε στην αποθήκη του σπιτιού, είδε τα ξύλα που είχε εκεί, να έχουν κάνει φτερά!

Οι δράστες είχαν «τρυπώσει» από ένα πολύ μικρό παράθυρο, από το οποίο χωρούσε λογικά μόνο μικρό παιδί και αφαίρεσαν ένα κυβικό ξύλα!

Μετά το σοκ που υπέστη η ηλικιωμένη, κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, ενώ φρόντισαν τα παιδιά της να χτιστούν τα παράθυρα - όσα δεν είχαν κάγκελα - και να βάλουν και συρματόπλεγμα σε κάποια σημεία.

«Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Οι κλοπές είναι στην ημερήσια διάταξη. Όλοι ξέρουμε ποιος το έκανε, αλλά κι αν ακόμη τους πιάσουν επ’ αυτοφώρω, την άλλη ώρα είναι έξω για να κάνουν τα ίδια. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει πραγματικά πριν έχουμε κάποιο μεγάλο κακό…», έλεγε στο LamiaReport, εμφανώς προβληματισμένος, κάτοικος της περιοχής.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση