Θανάσης Αργύρης: Η αγαπημένη του Λαμία τον αποχαιρετά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 09:57 Θανάσης Αργύρης: Η αγαπημένη του Λαμία τον αποχαιρετά

Μια ζωή Λαμία, για τον πρόωρα χαμένο Θανάση Αργύρη, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό την Κυριακή 23 Ιανουαρίου.

Το κενό που αφήνει στο Φθιωτικό ποδόσφαιρο και στις καρδιές των αγνών φιλάθλων, δυσαναπλήρωτο.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία με ανακοίνωσή της αποχαιρετά τον άνθρωπο, προπονητή και ποδοσφαιριστή Θανάση Αργύρη:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του 62χρονου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Λαμίας, Θανάση Αργύρη, που “έφυγε” σήμερα από τη ζωή χάνοντας τη μάχη που έδινε πάνω από ενάμιση μήνα στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας χτυπημένος από τον κορωνοϊό.

Ο Θανάσης Αργύρης υπήρξε ποδοσφαιριστής και προπονητής της ομάδας της Λαμίας καθώς και προπονητής των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ, υπηρετώντας πιστά πέρα από το ποδόσφαιρο και την τοπική αυτοδιοίκηση ως Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει

Ομοίως και ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία καταθέτει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια:

«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την είδηση για την αδόκητη και πρόωρη απώλεια σε ηλικία 62 ετών, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Α.Σ. ΛΑΜΙΑ Θανάση Αργύρη.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό παράδεισο Θανάση».

Ανακοίνωση, εξέδωσε και ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του ΑΣ Λαμία, του οποίου ενεργό μέλος υπήρξε ο Θανάσης Αργύρης:

«Με βαριά οδύνη πληροφορηθήκαμε πως έφυγε από κοντά μας ένας δικός μας φίλος, συμπαίκτης, αυτοδιοικητικός, αστυνομικός,  οικογενειάρχης μα πάνω απ' όλα ένα από τα καλλίτερα παιδιά του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Α.Σ. Λαμία.

Πάλεψε όσο κανένας άλλος και δυστυχώς νικήθηκε από τη μάστιγα της εποχής μας...

Ο Θανάσης Αργύρης δεν είναι πια κοντά μας πέρασε στην γειτονιά των αγγέλων που θα τον καλωσορίσουν οι δικοί  μας Γιαννέλος, Λαλάκιας, Τραχανάς, Ζέρβας, Ψαρράς, Ρίζος.....και σίγουρα θα στήσουν το δικό τους δίτερμα.....

Εκ μέρους του Συνδέσμου μας τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και στους συγγενείς.

Η κηδεία θα γίνει αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου στις 12:00 στα Στύρφακα».

Το συλλυπητήριο μήνυμα της ΕΠΣΦ

«Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.Φ. με βαθειά θλίψη πληροφορήθηκε τον αδόκητο χαμό του φίλου Θανάση Αργύρη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Α.Σ. ΛΑΜΙΑ ο οποίος με την όλη συμπεριφορά του κοσμούσε τα γήπεδα και όχι μόνο.

Θερμά συλληπητήρια και κουράγιο στην οικογενειά του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Καλό ταξίδι ΦΙΛΕ Θανάση».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση