Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με λεωφορείο της 7η ΕΜΑΚ συνέχισαν οι επιβάτες του τουριστικού που πήρε φωτιά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 09:54 Με λεωφορείο της 7η ΕΜΑΚ συνέχισαν οι επιβάτες του τουριστικού που πήρε φωτιά

Το τουριστικό λεωφορείο έπιασε φωτιά και οι επιβάτες έμειναν στην εθνική οδό κοντά στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας.

Ο λόγος για 24 επιβάτες Ορειβατικού Συλλόγου από το Κουκάκι Αττικής που είχαν πάει εκδρομή στα Λουτρά Σμοκόβου και επέστρεφαν στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το τουριστικό λεωφορείο κινούνταν στο ρεύμα προς Αθήνα, όταν στο 127χλμ μετά τον κόμβο της Μαλεσίνας και πριν τη γέφυρα του Μαρτίνου, ο οδηγός αντιλήφθηκε ότι βγαίνει καπνός από τη μηχανή.

Αμέσως ο οδηγός ακινητοποίησε στη ΛΕΑ το λεωφορείο κατέβασε τους επιβάτες και άρπαξε τον πυροσβεστήρα προσπαθώντας να περιορίσει τις φλόγες.

Ευτυχώς μέχρι να φτάσουν τα οχήματα της ΠΥ από το Κλιμάκιο της Αταλάντης είχε καταφέρει να περιορίσει τη φωτιά, η οποία ωστόσο πρόλαβε να προκαλέσει αρκετές ζημιές στο λεωφορείο.

Τους παρέλαβε η 7 ΕΜΑΚ

Τελικά, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του LamiaReport, τους 24 επιβάτες παρέλαβε λεωφορείο της 7ης ΕΜΑΚ που ήρθε από τη Λαμία για να τους μεταφέρει στον προορισμό τους.

Όλοι είναι καλά στην υγεία τους, πέρα από την ταλαιπωρία που είχαν λόγω της περιπέτειας με την πυρκαγιά στο τουριστικό λεωφορείο, που ευτυχώς περιορίστηκε σε υλικές ζημιές.