Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεχίζει το απαγορευτικό για τα φορτηγά στην εθνική - Μόνο με αλυσίδες ΙΧ και λεωφορεία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 08:26 Συνεχίζει το απαγορευτικό για τα φορτηγά στην εθνική - Μόνο με αλυσίδες ΙΧ και λεωφορεία

Η τελευταία ανακοίνωση της Αστυνομίας…

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση (00:20’) της ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας, η κυκλοφορία των Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων και λεωφορείων, στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, από την 56,728η χ/θ (κόμβος Σχηματαρίου), έως την 135,715η χ/θ (διόδια Τραγάνας), διεξάγεται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Ομοίως, η κυκλοφορία των Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων και λεωφορείων, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων και στο τμήμα της Νέας Εθνικής Οδού Σχηματαρίου – Χαλκίδας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από την 0,000η χ/θ (κόμβος Σχηματαρίου), έως την 11,000η χ/θ (Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας).

Στα ανωτέρω οδικά δίκτυα,  παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων, άνω των (3,5) τόνων.

Η κυκλοφορία των Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων και λεωφορείων, στο τμήμα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, από την 135,715η χ/θ (διόδια Τραγάνας), έως την 242,079 χ/θ (Α/Κ Ραχών), αποκαταστάθηκε πλήρως, ενώ  παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων, άνω των (3,5) τόνων, στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα.

Παρακαλούνται οι πολίτες να ενημερώνονται τακτικά για τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες στην περιοχή τους, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί εφόσον χρειαστεί να μετακινηθούν και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Για το υπόλοιπο οδικό δίκτυο της Στερεάς δείτε ΕΔΩ.