Χωρίς αλυσίδες η κίνηση στην εθνική οδό - Παραμένει το απαγορευτικό για τα φορτηγά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 14:40 Χωρίς αλυσίδες η κίνηση στην εθνική οδό - Παραμένει το απαγορευτικό για τα φορτηγά

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία και στη Νέα εθνική Οδό Σχηματαρίου - Χαλκίδας…

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση (13:45’) της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, η κυκλοφορία των Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων και λεωφορείων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από την 56,728η χ/θ (Α/Κ Σχηματαρίου - Όρια με Νομό Αττικής) έως την 121,250 χ/θ (κόμβος Μαρτίνου), αποκαταστάθηκε πλήρως και διεξάγεται κανονικά.

Ομοίως, η κυκλοφορία των Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων και λεωφορείων, διεξάγεται κανονικά και στο τμήμα της Νέας Εθνικής Οδού Σχηματαρίου – Χαλκίδας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από την 0,000η χ/θ (κόμβος Σχηματαρίου), έως την 11,000η χ/θ (Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας).

Σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση κυκλοφορίας, όλων των φορτηγών αυτοκινήτων, στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα, από την 242,079η χ/θ (Α/Κ Ραχών) έως την 56,728η χ/θ (Α/Κ Σχηματαρίου), καθώς επίσης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, από την 56,728η (Α/Κ Σχηματαρίου) έως 121,250η χ/θ (κόμβος Μαρτίνου).

 

Παρακαλούνται οι πολίτες να ενημερώνονται τακτικά για τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες στην περιοχή τους, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί εφόσον χρειαστεί να μετακινηθούν και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση