Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην "πληγωμένη" Λοκρίδα ο Φάνης Σπανός - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 18:47 Στην "πληγωμένη" Λοκρίδα ο Φάνης Σπανός - ΦΩΤΟ

«Ανοίγουμε δρόμους όπου χρειαστεί για να φθάσουν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση...», είπε στο LamiaReport ο Περιφερειάρχης Στερεάς.

Στο Δήμο Λοκρών βρέθηκε νωρίτερα σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, αφού σε αυτή την περιοχή της Φθιώτιδας ήταν πιο έντονα τα καιρικά φαινόμενα.

Μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Φθιώτιδας Θανάση Καρακάντζα συνάντησαν τον Δήμαρχο Λοκρών Θανάση Ζεκεντέ και συνεργάστηκαν για να προχωρήσουν οι εργασίες αποχιονισμού.

Συνολικά, η Περιφέρεια διέθεσε 30 μηχανήματα για να καθαριστούν και δημοτικοί δρόμοι.

Επιχειρούν επίσης μηχανήματα του Δήμου Λοκρών και οι εργασίες αποχιονισμού είναι σε εξέλιξη.

«Η κακοκαιρία ήταν ιδιαίτερα σφοδρή στην ευρύτερη περιοχή και δημιούργησε αρκετά προβλήματα. Θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι είναι και μια περιοχή που δεν είναι συνηθισμένη σε τέτοια φαινόμενα.

Είμαστε εδώ, κρατάμε ανοικτό το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο και συνδράμουμε τον Δήμο Λοκρών για να αποκατασταθεί το δημοτικό οδικό δίκτυο.

 Παράλληλα, ανοίγουμε δρόμους όπου χρειαστεί για να φθάσουν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση...», δήλωσε στο LamiaReport ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

Υπενθυμίζεται ότι εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των χαμηλών θερμοκρασιών με απόφαση του Δημάρχου κ. Α. Ζεκεντέ δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Λοκρών από την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου.

Επιπλέον, τις ίδιες μέρες δεν θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί, τα ΚΔΑΠ και δεν θα γίνουν τα μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο Αταλάντης.