Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Τρεις νέοι θάνατοι από κορωνοϊό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 07:54 Λαμία: Τρεις νέοι θάνατοι από κορωνοϊό

36 απώλειες μέσα στο νέο χρόνο…

Παραμένει δύσκολη η κατάσταση στο μέτωπο του κορωνοϊού, όπως αποδεικνύουν οι καθημερινές αναγγελίες του ΕΟΔΥ, θανάτων ανθρώπων που νόσησαν από covid-19, οι οποίες μάλιστα τις τελευταίες τρεις ημέρες (24-26/1) κινούνται σε τριψήφιο νούμερο!

Το τελευταίο 24ωρο σε τοπικό επίπεδο χάσαμε άλλους τρεις ανθρώπους, μία γυναίκα και δύο άνδρες 83 ετών. Οι δύο τελευταίοι νοσηλευόντουσαν σε ΜΕΘ και Κλινική Covid του Νοσοκομείου Λαμίας και η γυναίκα σε ιδιωτική δομή υγείας.

Συνολικά μέσα στον Ιανουάριο στη Φθιώτιδα θρηνούμε την απώλεια 36 ανθρώπων, όταν ο Δεκέμβριος είχε κλείσει με 64 και ο Νοέμβριος με 31! Αντίστοιχα οι θάνατοι σε όλη τη χώρα το Νοέμβριο ήταν 2.159, το Δεκέμβριο 2.587 και το νέο έτος, μέχρι 26/1, 2.180!

Μέσα στο γενικό κακό όμως υπάρχουν και κάποια ευχάριστα νέα που μας έρχονται από τα εξιτήρια που δίνονται από το Νοσοκομείο Λαμίας, σε ανθρώπους που νίκησαν τον ύπουλο εχθρό. Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα χρειάστηκε να διασωληνωθούν αφού νόσησαν βαριά από τον ιό.

Τελευταίες περιπτώσεις ενός 63χρονου και μιας 80χρονης που βγήκαν από τη ΜΕΘ Covid για να συνεχίσουν τη νοσηλεία τους στο Πέτρινο κτίριο, όπου εκεί νοσηλεύονται συνολικά 48 άτομα. Τα εξιτήρια και στην Κλινική τις τελευταίες δύο ημέρες, έφτασαν τα 12, χωρίς ευτυχώς να παρατηρείται ανάλογη αύξηση των εισαγωγών.