Μακρακώμη: Επιτέλους, προχωρά ο αναδασμός!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022 07:36 Μακρακώμη: Επιτέλους, προχωρά ο αναδασμός!

Ένα έργο πνοής για την Κοινότητα Μακρακώμης, μετά από πολλά χρόνια καθυστέρησης, προχώρα με την βοήθεια του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού.

Γεγονός δείχνει να αποτελεί η επανεκκίνηση με σκοπό την ολοκλήρωση των εργασιών του αναδασμού της Κοινότητας Μακρακώμης μετά από αρκετή καθυστέρηση.

Το έργο, αποτελούσε προεκλογική δέσμευση του Δήμαρχου Γιώργου Χαντζή και διακαή επιθυμία του Προέδρου της Κοινότητας Μακρακώμης Δημήτρη Λιάσκα, που μετά από συνεχείς συζητήσεις – οχλήσεις στους αρμόδιους της Περιφέρειας, πήρε το πράσινο φως της επανεκκίνησης από τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό.

Πιο συγκεκριμένα την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022, ο Δήμαρχος σε συνάντηση του με τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό και τον Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Καρακάντζα, ενημερώθηκε ότι ήδη το έργο της επανακαμέτρησης των αγροτεμαχίων που απαιτείται για την ολοκλήρωση του αναδασμού ανατέθηκε σε τοπογραφικό γραφείο και αναμένεται σύντομα η ολοκλήρωσή του.

«Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να προχωρήσουμε και να ολοκληρώσουμε τον αναδασμό. Άλλωστε όπως γνωρίζετε ήταν μια από τις βασικές προεκλογικές δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχης μας, Φάνη Σπανό, τον Θανάση Καρακάντζα, τα στελέχη της Περιφέρειας, αλλά και τον πρόεδρο της Κοινότητας Μακρακώμης που δούλεψαν για να φτάσουμε μέχρι εδώ . Ελπίζω πολύ σύντομα να έχουμε κι άλλα καλά νέα…», δήλωσε στο LamiaReport ο Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση