Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Πήγε να τη βιάσει ο ξάδελφός της μέρα μεσημέρι στην αυλή

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 08:05 Λαμία: Πήγε να τη βιάσει ο ξάδελφός της μέρα μεσημέρι στην αυλή

«Κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του και με τράβηξε πάνω του για να με βιάσει....», είπε στην αστυνομία η 22χρονη καταγγέλλοντας τον 36χρονο ξάδελφό της.

Πρόκειται για δυο ξαδέλφια ρομά και το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στη συνοικία των Καλυβίων στη Λαμία.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 36χρονος με την 22χρονη ξαδέλφη του, στη 1:30΄ χθες το μεσημέρι βρισκόντουσαν στην αυλή σπιτιού συγγενικού τους προσώπου, που εκείνη την ώρα απουσίαζε από το σπίτι.

Όπως ειπε η ίδια η 22χρονη στους αστυνομικούς ο 36χρονος ξαφνικά κατέβασε το παντελόνι  και το εσωρεουχό του και προσπάθησε να την τραβήξει πάνω του με δύναμη την 22χρονη για να συνευρεθούν ερωτικά. 

Εκείνη έβαλε τις φωνές και αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να του ξεφύγει και να τρέξει στο σπίτι της γιαγιάς της που βρίσκεται σε σχετικά κοντινή απόσταση.

Λίγο μετά τις 7:00΄ το απόγευμα η 22χρονη πήγε στο αστυνομικό μέγαρο της πόλης και κατάγγειλε τον ξάδελφό της για απόπειρα βιασμού.

Ο 36χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας γυρω στις 10:00΄το βράδυ και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λαμίας, με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού.