Πόσα θετικά βρέθηκαν στα rapid tests που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 20:40 Πόσα θετικά βρέθηκαν στα rapid tests που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Λοκρών

Σε Λιβανάτες και Τραγάνα…

Ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Φθιώτιδας προχώρησε σήμερα Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 στη διενέργεια rapid tests Covid-19 για τους κατοίκους του Δήμου Λοκρών στις Λιβανάτες και στην Τραγάνα.

Ειδικότερα στις Λιβανάτες πραγματοποιήθηκαν 39 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Λιβανατών από τους οποίους προέκυψαν τρία (3) νέα θετικά κρούσματα και δύο (2) θετικά από επανέλεγχο (12,82%).

Στην Τραγάνα και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Κατάστημα, έγιναν 45 δειγματοληψίες και στο σύνολο τους τα δείγματα ήταν αρνητικά σε Covid-19.

Ο Δήμος Λοκρών θα συνεχίσει αντίστοιχες δράσεις και στο μέλλον. Ο Δήμαρχος Λοκρών Αθανάσιος Ζεκεντές ευχαριστεί όσους προσήλθαν στις διαδικασίες δειγματοληψιών, καθώς και το κινητό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ Φθιώτιδας για την πολύτιμη υγειονομική συνδρομή του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση