Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αμφίκλεια: Μια γυναίκα νεκρή όταν αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε τσιπουράδικο - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022 08:12 Αμφίκλεια: Μια γυναίκα νεκρή όταν αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε τσιπουράδικο - ΦΩΤΟ

Οικογενειακή τραγωδία με περίεργο τροχαίο το απόγευμα της Τρίτης στην Αμφίκλεια.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 6:30΄ το απόγευμα της Τρίτης όταν ο 77χρονος οδηγός του λευκού Seat κινούμενος μέσα στην Αμφίκλεια, από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο και έπεσε με δύναμη στην είσοδο ενός τσιπουράδικου. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο ηλικιωμένος οδηγός ανεβαίνοντας κεντρικό δρόμο, λίγο πριν φτάσει στην πάνω πλατεία, πήγε ευθεία χωρίς να στρίψει καταλήγοντας στην είσοδο του μαγαζιού που εκείνη την ώρα ήταν κλειστό.

«Δεν ξέρουμε αν ο άνθρωπος έπαθε κάτι παθολογικό, αλλά πήγε πάνω στον τοίχο αφρενάριστος. Ο ίδιος βγήκε μόνος του, εμφανώς σοκαρισμένος. Όμως η γυναίκα του δυστυχώς σκοτώθηκε....», είπε ένας από τους κατοίκους στο LamiaReport.

Μετά το τροχαίο πολλοί έτρεξαν να βοηθήσουν, ωστόσο χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών για να απεγκλωβιστεί η βαριά τραυματισμένη γυναίκα από τη θέση του συνοδηγού. Την 73χρονη παρέλαβε ασθενοφόρο το οποίο την μετέφερε στο ΚΥ Αμφίκλειας, όπου η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή.

Το ΑΤ Αμφίκλειας ερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.