Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Έφυγε» ο εκπαιδευτικός και πρώην Αντιδήμαρχος Λαμιέων Θόδωρος Γεωργίου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022 09:04 «Έφυγε» ο εκπαιδευτικός και πρώην Αντιδήμαρχος Λαμιέων Θόδωρος Γεωργίου

Βαρύ πένθος στη Λαμία και τη Φθιώτιδα από τον αδόκητο χαμό του 62χρονου Διευθυντή του Γυμνασίου Καμένων Βούρλων και πρώην Αντιδημάρχου Λαμιέων, Θεόδωρου Γεωργίου.

Επρόκειτο για έναν από τους πιο σεμνούς ανθρώπους, που ασχολήθηκαν με τα κοινά, τον οποίο χαρακτήριζε επίσης η ευγένεια και η διάθεση για προσφορά. Ειδικά στους νέους ανθρώπους έχοντας υπηρετήσει για πολλά χρόνια την εκπαίδευση.

Ο Θόδωρος Γεωργίου δίδαξε για πολλά χρόνια ως καθηγητής στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Λαμίας, αλλά και στο ΤΕΙ Λάρισας. Αργότερα υπηρέτησε ως Διευθυντής στα ΙΕΚ Σπερχειάδας και Λαμίας.

Επί σειρά ετών ήταν Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Λαμιέων και επί θητείας του Γιώργου Ντελή, διετέλεσε και Αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα Παιδείας.

Τα τελευταία χρόνια μέχρι και σήμερα υπηρετούσε ως Διευθυντής στο Γυμνάσιο Καμένων Βούρλων.

Αφήνει πίσω του την αγαπημένη του σύζυγο Ελένη, Διευθύντρια στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας, και τον μοναχογιό του Γιώργο, οικογενειάρχη που του χάρισε και δύο εγγόνια.

Σε ένδειξη πένθους το Γυμνάσιο και Λύκειο Καμένων Βούρλων δε θα λειτουργήσει την Πέμπτη 7 Απριλίου, προκειμένου εκπαιδευτικοί και μαθητές να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία. Επίσης αναστέλλονται όλες οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες που ήταν προγραμματισμένες στα συγκεκριμένα σχολεία.

H κηδεία του θα γίνει σήμερα Πέμπτη (7/4) στις 4:30΄ το απόγευμα στην Ξηριώτισσα Λαμίας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια από όλη την ομάδα του LamiaReport.

.................................................................

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Δήμου Καμένων Βούρλων:

«Ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καμένων Βούρλων, αποχαιρετούμε με βαθιά θλίψη τον Διευθυντή του Γυμνασίου Καμένων Βούρλων Θοδωρή Γεωργίου, έναν εκλεκτό
εκπαιδευτικό και άνθρωπο, ο οποίος ξεχώρισε για το ήθος, την ευγένεια, την εργατικότητα και τη διαρκή προσφορά του στη Σχολική Κοινότητα.

Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.»

Δήμος Καμένων Βούρλων