Προσποιήθηκε το λογιστή και έκλεψε χρήματα από ηλικιωμένη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Απριλίου 2022 08:28 Προσποιήθηκε το λογιστή και έκλεψε χρήματα από ηλικιωμένη

Σεσημασμένος ο δράστης που ταυτοποιήθηκε κι αναζητείται. Επιχείρησε να κοροϊδέψει κι άλλον ηλικιωμένο αλλά δεν τα κατάφερε…

Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας, που διαπράχθηκε την Τετάρτη (06-04-2022) το πρωί, στην περιοχή της Θήβας.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το δράση που έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα, ωστόσο γυρνάει ελεύθερος για να συνεχίζει το έργο του!

Αυτή τη φορά ο απατεώνας προσποιήθηκε το λογιστή, προσεγγίζοντας γιαγιά που κινούταν πεζή προς το σπίτι της. Της είπε ότι δικαιούται επιστροφή χρημάτων από την Εφορία, χρειαζόταν όμως κάποια χρήματα να κατατεθούν για να ελευθερωθεί το ποσό κι έτσι της άρπαξε το κομπόδεμα που είχε στο σπίτι!

Ακολούθως, τράπηκε σε φυγή με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο., ωστόσο λίγες ώρες αργότερα δε δίστασε να επιχειρήσει να εξαπατήσει κι έτερο ηλικιωμένο πάλι σε περιοχή της Θήβας.

Προσποιούμενος και πάλι τον λογιστή, προσέγγισε έναν ακόμα ηλικιωμένο, δεν κατάφερε όμως να ολοκληρώσει την πράξη του και τράπηκε σε φυγή, καθώς ο παθών αντιλήφθηκε την σε βάρος του επικείμενη εξαπάτηση.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών που αναζητεί το δράστη για να τον συλλάβει στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση