Ο Λαμιώτης δημιουργός του Pharmacy2go που ξεχώρισε μέσα στην κρίση - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 08:12 Ο Λαμιώτης δημιουργός του Pharmacy2go που ξεχώρισε μέσα στην κρίση - ΒΙΝΤΕΟ

Τόλμησε μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες της αγοράς και δικαιώθηκε, αποδεικνύοντας ότι με σκληρή δουλειά, μεθοδικότητα και μυαλό, μπορείς να καταφέρεις πολλά πράγματα και να πετύχεις στους στόχους σου.

Ο Λαμιώτης Παύλος Αντζουλής, δημιουργός του Pharmacy2go είναι από τους επιχειρηματίες που συνεργάστηκε με την cosmote αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες της τεχνολογίας για το ηλεκτρονικό του φαρμακείο, το οποίο με τη συμβολή των σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων κατάφερε να φτάσει στην κορυφή των on line φαρμακείων στην Ελλάδα.

Η πορεία τόσο των δύο φυσικών καταστημάτων του Παύλου Αντζουλή, όσο και του ηλεκτρονικού του καταστήματος είναι παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους επιχειρηματίες.

Το Pharmacy2go έχει ταξιδέψει σε πάνω από 30 χώρες ανά τον κόσμο, με τη χρήση της τεχνολογίας να είναι το κυριότερο "όπλο" του για άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση του καταναλωτή με τις πλέον ανταγωνιστικότερες τιμές.

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον ANT1:

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση