Σε Δημοτικό Στάδιο «Ιωάννη Αθ. Γραββάνη» μετονομάστηκε το γήπεδο Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Μαΐου 2022 07:40 Σε Δημοτικό Στάδιο «Ιωάννη Αθ. Γραββάνη» μετονομάστηκε το γήπεδο Δομοκού

10 χρόνια από το θάνατο του ανθρώπου που τίμησε το Ελληνικό και Φθιωτικό ποδόσφαιρο…

Ο Δήμος Δομοκού τίμησε ανήμερα της Πρωτομαγιάς, τη μνήμη του αειμνήστου Ιωάννη Γραββάνη.

Με τη συμπλήρωση 10 ετών από τον αδόκητο χαμό του, το δημοτικό στάδιο του Δομοκού ονομάστηκε σε «Ι. Αθ. Γραββάνης».

Στο στάδιο του Δομοκού τελέστηκε αγιασμός και αποκαλυπτήρια της επιγραφής με το όνομα του.

Παρόντες στην εκδήλωση τα μέλη της οικογένειας του Ιωάννη Γραβάνη, ο Βουλευτής του Σύριζα Ιωάννης Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Αθανάσιος Καρακάντζας, ο Δήμαρχος Δομοκού Χαράλαμπος Λιόλιος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Λάμπου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δομοκού Αντρέας Καλαμπαλίκης, ο Εκπρόσωπος της ΕΠΣ Φθιώτιδας Δημήτριος Κατσούρας, ο Πρόεδρος της κοινότητας Δομοκού Δημήτριος Τσόγκας, η Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δομοκού Κωνσταντίνα Μητσοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Δομοκού Γεώργιος Λελεντζής, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Δομοκού και η πρόεδρος του Αχιλλέα Δομοκού Μυρσίνη Μασιάλα.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας των παλαίμαχων του Πανιωνίου με τους αντίστοιχους του Αχιλλέα στην μνήμη του Ιωάννη Γραββάνη στον οποίο συμμετείχε και ο Δήμαρχος Δομοκού Χαράλαμπος Λιόλιος όπως επίσης και ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Λελεντζής.

Ο αείμνηστος Ιωάννης Γραββάνης γεννήθηκε και ξεκίνησε την καριέρα του στον Δομοκό παίζοντας στον Αχιλλέα Δομοκού και εν συνεχεία έπαιξε στην ομάδα του Πανιωνίου αλλά και στην Εθνική Ελλάδος.

Στην Α΄ Εθνική συμπλήρωσε 275 συμμετοχές και πέτυχε 14 γκολ. Φόρεσε τρεις φορές την γαλανόλευκη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας το 1982, ενώ κατέγραψε συνολικά 25 συμμετοχές στην Εθνική Ελπίδων και της Εθνικής Ερασιτεχνικής το 1977.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση