Καινούργια οχημάτα στο στόλο καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Μαΐου 2022 07:52 Καινούργια οχημάτα στο στόλο καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων

«Ο τομέας Καθαριότητας αποτελεί προτεραιότητά μας, καθώς αφορά τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας....», τονίζει ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Παρελήφθη σήμερα ένα ακόμη απορριμματοφόρο νέας τεχνολογίας, φιλικής προς το περιβάλλον, συνεχίζοντας την ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό του στόλου οχημάτων του Δήμου.

Η ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος σε συνδυασμό με την ενεργειακή κρίση επιτάσσουν την προμήθεια σύγχρονων οχημάτων, ικανών να προσφέρουν συνεχώς βελτιούμενες υπηρεσίες στους δημότες, μεγαλύτερη ασφάλεια στο προσωπικό του Δήμου και μειωμένο κόστος λειτουργίας με τη χρήση καυσίμου φυσικού αερίου.

Σημειώνεται, ότι μόλις πριν λίγο καιρό, ο Δήμος Λαμιέων παρέλαβε ένα ακόμη όχημα αποκομιδής, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένονται τρία νέα απορριμματοφόρα και μια υδροφόρα.

Η δαπάνη αγοράς καλύπτεται από πόρους και χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, δήλωσε σχετικά:

«...Ο τομέας Καθαριότητας αποτελεί προτεραιότητα μας, καθώς αφορά τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

Στο πλαίσιο αυτό, προχωρήσαμε στην ενίσχυση του τομέα Καθαριότητας με νέα απορριμματοφόρα, με βασικό στόχο να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες καθαριότητας.

Με σχέδιο, επιμονή και σκληρή δουλειά θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, προκειμένου να αλλάξουμε προς το καλύτερο την εικόνα της πόλης μας.

Θέλω για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τους συνεργάτες, αλλά και τους ανθρώπους της καθαριότητας που εργάζονται για την πόλη 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, γιορτές και αργίες.

Είναι οι άνθρωποι που μας λένε την πρώτη καλημέρα, με όλες τις καιρικές συνθήκες, για να παρέχουν υπηρεσίες σε όλους μας, για να είναι η πόλη καθαρή, φιλική και φιλόξενη...».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση