Συνέδριο ΝΔ: Ξανά πρώτη σε ψήφους από τη Φθιώτιδα η Ντίνα Μπακαλιάνου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 07:57 Συνέδριο ΝΔ: Ξανά πρώτη σε ψήφους από τη Φθιώτιδα η Ντίνα Μπακαλιάνου

Με 337 ψήφους, εκλέχθηκε για μία ακόμη φορά στην Πολιτική Επιτροπή. Στην 42η θέση ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας Στέλιος Κανέλλος…

Το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ολοκληρώθηκε την Κυριακή 8 Μαΐου στο Athens Metropolitan Expo, με την ψηφοφορία για την εκλογή των µελών της Πολιτικής Επιτροπής.

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή επικύρωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, η οποία διεξήχθη σε 31 εκλογικά τμήματα.

Η γνωστή ιατρός Διευθύντρια στη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του «Κωνσταντοπούλειου» Γενικού Νοσοκομείου, Κωνσταντία (Ντίνα) Μπακαλιάνου, ήταν 1η σε ψήφους από τη Φθιώτιδα και 18η σε όλη την Ελλάδα συγκεντρώνοντας τον εντυπωσιακό αριθμό ψήφων 337! Εννοείται ότι η κα Μπακαλιάνου δε χρειάστηκε την ποσόστωση που προβλέπεται για τις γυναίκες.

Συγκινημένη και «με συναίσθηση της ευθύνης» που αναλαμβάνει, η κα Μπακαλιάνου, λέει στο LamiaReport ότι θα συνεχίσει να παλεύει για την αξιοκρατία, παραμένοντας μια ταπεινή αγωνίστρια της παράταξης, αθόρυβα και ανιδιοτελώς.

(Η Ντίνα Μπακαλιάνου με τον Δήμαρχο Αθηναίων και πρώην Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη στο 14ο Συνέδριο της ΝΔ)

Να σημειώσουμε ότι από τη Φθιώτιδα εξελέγη και ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Στέλιος Κανέλλος συγκεντρώνοντας 281 ψήφους (42η θέση).

Πρώτη σε όλη την Ελλάδα ήταν και πάλι γυναίκα, η πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανατολικής Αττικής, Όλγα Μαγγανά με 465 ψήφους.

Συνολικά ψήφισαν 1.696 σύνεδροι και τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 1.674.

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η πρώτη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής με τη νέα της σύνθεση θα γίνει την Τετάρτη 11 Μαΐου στις 17:00’ στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, Πειραιώς 62 Μοσχάτο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση