Που πήγε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας για τα γενέθλιά του τον Περιφερειάρχη Στερεάς;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 09:44 Που πήγε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας για τα γενέθλιά του τον Περιφερειάρχη Στερεάς;

Το ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών είναι αεικίνητος και δε σταματά 7 μέρες την εβδομάδα, είναι γεγονός.

Ούτε φυσικά την ημέρα των γενεθλίων του θα άλλαζε τις προτεραιότητές του που εκτός από το Λειτουργικό και Ποιμαντικό του έργο, περιλαμβάνει και την πρόοδο των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Μητρόπολη του.

Έτσι όταν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, θέλησε να τον επισκεφτεί για να του ευχηθεί, εκείνος βρήκε την ευκαιρία να τον ξεναγήσει στο υπό ανέγερση Μουσείο Εκκλησιαστικού Πολιτισμού.

«Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών ακόμη και στα γενέθλιά του αποφεύγει τα συνηθισμένα! Αντί, λοιπόν, για μια ‘’συνηθισμένη’’ εθιμοτυπική επίσκεψη μου έδωσε τη χαρά να του ευχηθώ στο εργοτάξιο του ‘’παιδιού’’ μας», αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Σπανός.

«Το νέο Μουσείο Εκκλησιαστικού Πολιτισμού, που ήδη θεμελιώθηκε, κατασκευάζεται γρήγορα και σωστά από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για να αποδοθεί στην Ιερά Μητρόπολη και μέσα από αυτήν, στην κοινωνία της Φθιώτιδας και όλης της χώρας, ως ένα κέντρο Ιστορίας, Πίστης και Πολιτισμού! Εις έτη πολλά, Σεβασμιώτατε!», έκλεισε με τςι ευχές του την ανάρτηση του ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση