Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παρασκευή: Ημερίδα Κυβερνοασφαλείας στο Δημοτικό Θέατρο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 14:17 Παρασκευή: Ημερίδα Κυβερνοασφαλείας στο Δημοτικό Θέατρο

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος "Η Νέα Βράχα" διοργανώνει την Παρασκευή, 13 Μαΐου ημερίδα με τίτλο: «Πώς Να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο: Νέες Μορφές Διαδικτυακών Απειλών και Πώς να τις Αντιμετωπίσετε».

Μια εξαιρετικά χρήσιμη ημερίδα με τίτλο «Πώς Να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο: Νέες Μορφές Διαδικτυακών Απειλών και Πώς να τις Αντιμετωπίσετε» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Μαΐου στις 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, με εισηγητές τον Αντιστράτηγο ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας Μανώλη Σφακιανάκη, πρώην διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την Καλλιόπη Ιωάννου, διευθύντρια της μη-κερδοσκοπικής οργάνωσης Διεθνές Ινστιτούτου Κυβερνοασφαλείας.

Η συγκεκριμένη ημερίδα διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Η Νέα Βράχα», σε συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το Σύλλογο Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Φθιώτιδας-Φωκίδας-Ευρυτανίας και το ΚΕΘΕΑ Στερεάς Ελλάδος.

Σε μια εποχή όπου οι κίνδυνοι από τη χρήση του διαδικτύου είναι μεγάλοι, η εκδήλωση αυτή θα έχει ιδιαίτερη αξία τόσο σε μαθητές όσο και στους γονείς τους, με συγκεκριμένες συμβουλές για την ασφαλή χρήση της τεχνολογίας στην καθημερινότητά μας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.