Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Επιχείρηση "σκούπα" στο δημοτικό πάρκινγκ "Τσαλτάκη"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 08:24 Λαμία: Επιχείρηση "σκούπα" στο δημοτικό πάρκινγκ "Τσαλτάκη"

Έκκληση του Κώστα Μουστάκα στους δημότες να διατηρούν το χώρο καθαρό...

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης τα συνεργεία από την Υπηρεσία Πρασίνου και την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων έπιασαν δουλειά στο χώρος στάθμευσης οχημάτων στην οδό Στουρνάρα (πάρκινγκ "Τσαλτάκη".

Οι άνθρωποι του Δήμου καθάρισαν το χώρο του δημοτικού πάρκινγκ και πραγματοποίησαν και εργασίες εξωραϊσμού, φροντίζοντας το πράσινο.

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά διαπιστώθηκε ότι κάποιοι συμπολίτες μας τον συγκεκριμένο χώρο δεν τον βλέπουν μόνο ως δωρεάν πάρκινγκ, αλλά και ως σκουπιδότοπο.

«Οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν και σε άλλους χώρους. Θέλω όμως να παρακαλέσω τους δημότες μας για δύο σημαντικά θέματα. Το πρώτο αφορά στον καθαρισμό των οικοπέδων τους. Πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί διαφορετικά είμαστε αναγκασμένοι να εφαρμόσουμε το νόμο και επιβάλλουμε πρόστιμα. Το δεύτερο είναι να σεβόμαστε τους κοινοχρήστους χώρους. Στο πάρκινγκ σήμερα μαζέψαμε τόσα σκουπίδια που δυστυχώς δείχνουν ότι κάποιοι δεν σέβονται ούτε το χώρο που χρησιμοποιούν για δωρεάν στάθμευση, ούτε τους άλλους συμπολίτες τους. Κάνω έκκληση πριν αδειάσουν κάτω το τασάκι με τα αποτσίγαρα ή πετάξουν το πλαστικό ποτήρι του καφέ να σκεφτούν αν θα το έκαναν αυτό στην αυλή του σπιτιού τους. Γιατί ένας τέτοιος δημοτικός χώρος ειναι η αυλή όλων μας....», είπε στο LamiaReport ο Αντιδημαρχος Κώστας Μουστάκας.

Δείτε φωτογραφίες από την επιχείρηση "σκούπα" στο δημοτικό πάρκινγκ "Τσαλτάκη"