Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στερεά: Συλλήψεις για κλοπές και απόπειρα κλοπής σε Φθιώτιδα, Βοιωτία, Εύβοια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 08:06 Στερεά: Συλλήψεις για κλοπές και απόπειρα κλοπής σε Φθιώτιδα, Βοιωτία, Εύβοια

Τρεις συλλήψεις είχαμε την Τρίτη (10/5) σε Φθιώτιδα, Βοιωτία και Εύβοια με τις κατηγορίες, κατά περίπτωση, για υποθέσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής. 

Όπως αναφέρει ειδικότερα δελτίο τύπου της ΓΕΠΑΔ Στερεάς, συνελήφθησαν:

•- Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, χθες το απόγευμα στη Λαμία μία ημεδαπή, η οποία όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει χωρίς να γίνει αντιληπτή, ένα κινητό τηλέφωνο, ιδιοκτησίας αλλοδαπού. Το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο βρέθηκε στην κατοχή της, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

• Από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών,  χθες το μεσημέρι στην Οινόη Βοιωτίας, ένας αλλοδαπός, ο οποίος κατά τη διάρκεια ελέγχου, εντοπίστηκε να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, άνευ πινακίδας κυκλοφορίας, στερούμενος σχετικής άδειας ικανότητας οδήγησης. Όπως προέκυψε, τον Σεπτέμβριο του 2021 είχε δηλωθεί στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας η κλοπή της μοτοσικλέτας και κατασχέθηκε, προκειμένου να αποδοθεί στον νόμιμο κάτοχό της.

• Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, χθες το μεσημέρι στη Χαλκίδα μία ημεδαπή, η οποία κατελήφθη επ’ αυτοφώρω να προσπαθεί να διαρρήξει, με τη χρήση κατσαβιδιού που κατασχέθηκε, κερματοδέκτη από ηλεκτροκίνητο σταθερό παιδικό μηχάνημα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.