Ξεκίνησε η απομάκρυνση εγκαταλειμμένων οχημάτων στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 09:36 Ξεκίνησε η απομάκρυνση εγκαταλειμμένων οχημάτων στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Ξεκίνησε η σταδιακή απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων, που βρίσκονταν σε δημόσιους και κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Όπως επισημαίνεται σε σχετικό ενημερωτικό του Δήμου «Καθαριότητα σε όλα! Το έχουμε ξαναπεί, το υποστηρίζουμε εμπράκτως και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο».

Ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας προέβη σε όλες τις νόμιμες ενέργειες - πολλές εκ των οποίων είναι πραγματικά χρονοβόρες - ώστε να απομακρυνθούν εγκαταλελειμμένα από χρόνια οχήματα που βρώμιζαν κοινόχρηστους χώρους.

«Εγκαταλελειμμένα από χρόνια σε δρόμους και κομβικά σημεία των χωριών μας αποτελούσαν εστία μόλυνσης για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία, ενώ παράλληλα ήταν επικίνδυνα για την ασφάλεια των κατοίκων και των διερχόμενων οδηγών.

»Μετά από επίπονες και χρονοβόρες προσπάθειες επιτέλους ικανοποιείται ένα ακόμη πάγιο αίτημα των δημοτών μας. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες του πολίτη. Παρεμβαίνουμε. Εργαζόμαστε σκληρά για έναν καθαρό, περιποιημένο και ασφαλή Δήμο».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση