Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 11:41 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας

Η νέα μεγάλη κυκλοφορία της Marvel «Doctor Strange In The Multiverse Of Madness» και το «Πύρινη Οργή» οι ταινίες της εβδομάδας 12-18 Μαΐου, στο Cinepolis Γαλαξίας.

Η πολυαναμενόμενη, νέα ταινία της Marvel έρχεται στο Cinepolis Γαλαξίας, o Doctor Strange επιστρέφει και θα ανοίξει τις πόρτες του πολυσύμπαντος για να μας ταξιδέψει σε καινούριες γωνιές της Marvel, αντιμετωπίζοντας νέες απειλές. Στην αίθουσα 2 προβάλεται το «Πύρινη Οργή», ένα δυνατό θρίλερ, βασισμένο στην ιστορία του Στίβεν Κινγκ.

Το Cinepolis Γαλαξίας τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι και πάλι μαζί μας, με πολυαναμενόμενες ταινίες, για να μας προσφέρει αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές.

Οι προβολές των «Doctor Strange In The Multiverse Of Madness» και «Πύρινη Οργή» ξεκινούν από την Πέμπτη (12/5).

 

«Doctor Strange In The Multiverse Of Madness»

Περίληψη
Η ταινία DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS αποτελεί τη συνέχεια του DOCTOR STRANGE , AVENGERS: ENDGAME & SPIDER-MAN NO WAY HOME και είναι η 28η ταινία του MCU. Η σκηνοθεσία είναι του Sam Raimi και πρωταγωνιστούν οι Benedict Cumberbatch ως ο Stephen Strange, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez. Μετά τα γεγονότα που ακολούθησαν το AVENGERS: ENDGAME, o Dr. Stephen Strange συνεχίζει να αναζητά την Time Stone. H συνάντηση με ένα φίλο από τα παλιά - που όμως πλέον μετατράπηκε σε εχθρό - θα τον φέρει αντιμέτωπο με το ανείπωτο κακό.

Σκηνοθεσία: Σαμ Ράιμι
Ηθοποιοί: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Μπενεντίκτ Γουόνγκ, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς , Τσιούετελ Έτζιοφορ, Ζοσίτι Γκόμεζ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Πύρινη Οργή»

Περίληψη
Για περισσότερο από δέκα χρόνια οι γονείς της, ο Άντι και η Βίκυ ζουν μια διαρκή καταδίωξη, απελπισμένοι να κρύψουν την κόρη τους, Τσάρλι από μια σκιώδη Ομοσπονδιακή Υπηρεσία που θέλει να εκμεταλλευτεί το πρωτοφανές χάρισμά της για τη δημιουργία πυρκαγιάς σαν χρήση όπλου μαζικής καταστροφής.
Ο Άντι έχει διδάξει την Τσάρλι διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορεί να εκτονώνει τη δύναμή της, η οποία προκαλείται από θυμό ή από πόνο. Αλλά καθώς η Τσάρλι γίνεται 11, ο έλεγχος της φωτιάς γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη υπόθεση. Ύστερα από ένα περιστατικό που αποκαλύπτει την τοποθεσία που κρύβεται η οικογένεια, ένας μυστηριώδης πράκτορας αναλαμβάνει την αποστολή να κυνηγήσει την οικογένεια και να παγιδεύσει την Τσάρλι μια για πάντα. Η Τσάρλι όμως έχει διαφορετικά σχέδια.

Σκηνοθεσία: Κιθ Τόμας
Ηθοποιοί: Ζακ Έφρον, Ράιαν Κίρα Άρμστρονγκ, Σίντνεϊ Λέμον, Κέρτγουντ Σμιθ και Τζον Μπίζλι, μαζί με τους Μάικλ Γκρέιαϊζ και Γκλόρια Ρούμπεν

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

  • «Doctor Strange In The Multiverse Of Madness» στις 19:00 και στις 22:00 στην Αίθουσα 1
  • «Πύρινη Οργή» στις 19:30 και στις 22:00 στην Αίθουσα 2
 

Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.