Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Χριστόφορος Αχινιώτης από τον Συνδυασμό του Απ. Γκλέτσου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 09:16 Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Χριστόφορος Αχινιώτης από τον Συνδυασμό του Απ. Γκλέτσου

Από τους 11 Συμβούλους που είχε εκλέξει στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο Συνδυασμός του Απ. Γκλέτσου, οι 6 είναι πλέον ανεξάρτητοι, ενώ παραιτήθηκε και μια ακόμη σύμβουλος, που αντικαταστάθηκε.

Μια ακόμη ανεξαρτητοποίηση έγινε γνωστή σήμερα, που αφορά στο Συνδυασμό «Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση» του Απόστολου Γκλέτσου.

Ο λόγος για τον στενό συνεργάτη επί σειρά ετών του Απ. Γκλέτσου και πρώην Δήμαρχο Στυλίδας Χριστόφορο Αχινιώτη, ο οποίος απέστειλε στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλία Σανίδα, δήλωση ανεξαρτητοποίησης στην οποία αναφέρει:

Δήλωση Ανεξαρτητοποίησης

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχη, Αξιότιμοι κύριοι Σύμβουλοι,

Με την παρούσα επιστολή μου, δηλώνω την αποχώρησή μου από την Περιφερειακή Παράταξη "Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση" με επικεφαλής τον κ. Απόστολο Γκλέτσο, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και την απόφασή μου να παραμείνω στο Περιφερειακό Συμβούλιο ως Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Η παρουσία μου όμως και η ενεργή συμμετοχή μου στα κοινά, είναι δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη. Εξάλλου αυτό επιτάσσει ο σεβασμός στην τιμή που μου έκαναν οι συμπολίτες μου να με εκλέξουν ως μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ευχαριστώ, τέλος, από καρδιάς όλους τους συνάδελφους και όλους όσοι πραγματικά υπηρετούν πρώτα απ’ όλα το κοινό συμφέρον.

Με Τιμή

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Δ. ΑΧΙΝΙΩΤΗΣ

....................................................................

Έξι ανεξαρτητοποιήθηκαν και μια παραιτήθηκε

Από τους 11 Περιφερειακούς Συμβούλους που είχαν εκλεγεί με το Συνδυασμό «Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση» του Απόστολου Γκλέτσου, έχουν ανεξαρτητοποιηθεί οι παρακάτω έξι:

Άννα Καρύκα και Γιώργος Πατσιούρας (Εύβοια), Σωτήρης Δρένιος (Βοιωτία, τέθηκε εκτός συνδυασμού από τον επικεφαλής Απ. Γκλέτσο), Χρήστος Δούρος (Φωκίδα) Βασίλης Σιαλμάς και Χριστόφορος Αχινιώτης (Φθιώτιδα).

Επίσης από το Συνδυασμό του Απόστολου Γκλέτσου παραιτήθηκε η Περιφερειακή Σύμβουλος Πόπη Κοντού από τη Φθιώτιδα, τη θέση της οποίας πήρε ο Λάμπρος Αντωνίου.