Ο Δήμος Λαμιέων στο Επιστημονικό Συνέδριο στελεχών των ΟΤΑ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 18:33 Ο Δήμος Λαμιέων στο Επιστημονικό Συνέδριο στελεχών των ΟΤΑ

Συμμετοχή του Δήμου Λαμιέων στο Επιστημονικό Συνέδριο των Γενικών Γραμματέων των Δήμων, Αιρετών, Τεχνοκρατών και στελεχών ΟΤΑ που πραγματοποιείται 12 - 15 Μαΐου στην πόλη της Ξάνθης.

Στην Ξάνθη χτυπά η «καρδιά» της Αυτοδιοίκησης με την διεξαγωγή του τριήμερου Επιστημονικού Συνεδρίου με τίτλο: «Επενδυτικός – Αναπτυξιακός Προγραμματισμός και Διοίκηση Οικονομικών Αξιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», με τη συμμετοχή του Δήμου Λαμιέων σε όλα τα μεγάλα αυτοδιοικητικά γεγονότα, δίνοντας ουσιαστικό και δυναμικό παρών στο Συνέδριο με Συντονίστρια την Γενική Γραμματέα του Δήμου Λαμιέων  Ευσταθία Χριστοπούλου καθώς και με την παρουσία υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου Λαμιέων.

Σε μια κρίσιμη περίοδο αλλαγών σε διοικητικό, οργανωτικό και οικονομικό επίπεδο με τις ευκαιρίες αλλά και τις προοπτικές που ανοίγονται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού και της οργάνωσης των υπηρεσιών των δήμων με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο αλλά και η μετάβαση σε μια Πράσινη Οικονομία αποτελούν μερικά από τα θέματα αιχμής και ενημέρωσης των Γενικών Γραμματέων των Δήμων, των αιρετών, τεχνοκρατών και στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μεταδίδοντας και αντλώντας παράλληλα σημαντικές γνώσεις προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση