Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φυλακές Μαλανδρίνου: Με τον τραυματία υπάλληλο συναντήθηκε ο Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 18:07 Φυλακές Μαλανδρίνου: Με τον τραυματία υπάλληλο συναντήθηκε ο Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής

Ο κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το συμβάν με τον τραυματισμό του υπαλλήλου από μαχαίρι, επικοινώνησε μαζί του, προκειμένου να πληροφορηθεί για την κατάσταση της υγείας του, παρακολουθώντας το θέμα.

Τις φυλακές Μαλανδρίνου επισκέφθηκε σήμερα ο γενικός γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, όπου συναντήθηκε με τον τραυματία υπάλληλο που, πριν από μερικές ημέρες, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι.

Ο γενικός γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το συμβάν, επικοινώνησε με τον τραυματία σωφρονιστικό, προκειμένου να πληροφορηθεί για την κατάσταση της υγείας του, παρακολουθώντας το θέμα.

Σήμερα, με αφορμή την προγραμματισμένη συνάντηση με τον υπάλληλο, επισκέφθηκε το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και την εκκλησία των φυλακών, ενώ συζήτησε με τη διεύθυνση του σωφρονιστικού καταστήματος για τα προβλήματα που υπάρχουν στη φυλακή, την επίλυση αυτών και το κυριότερο, τη βελτίωση των συνθηκών των κρατουμένων, που, για τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, αποτελεί προτεραιότητα.