Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάστρο Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας: Εκδήλωση για το ηλεκτρικό ρεύμα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 19:07 Κάστρο Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας: Εκδήλωση για το ηλεκτρικό ρεύμα

Συζήτηση και τρόποι αντίδρασης για τις παράλογες αυξήσεις…

Μετά την πρόταση που κατέθεσαν για διάθεση από τώρα και για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, πετρέλαιο θέρμανσης με μηδενικό ειδικό φόρο κατανάλωσης, τα μέλη του Κάστρου Αλληλεγγύης- Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας, διοργανώνουν εκδήλωση - ανοιχτή συζήτηση για τους λογαριασμούς ρεύματος και τη ρήτρα αναπροσαρμογής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 στις 8:30 μ.μ. στην Πλατεία Αλ. Κοντόπουλου (Καράβι, πάνω από την Πλατεία Ελευθερίας), σε συνδιοργάνωση με τον Όμιλο Φίλων του Δάσους Λαμίας.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση για τις πρόσφατες εξελίξεις και θα συζητηθούν τρόποι αντίδρασης στις παράλογες αυξήσεις.

«Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό, η μετατροπή του σε «χρηματιστηριακό» προϊόν σημαίνει ενεργειακή και οικονομική φτωχοποίηση για την πλειονότητα του πληθυσμού. Είναι επιτακτική ανάγκη να κινητοποιηθούμε για να καταργηθούν η Ρήτρα Αναπροσαρμογής (που δεν καταργήθηκε με τα νέα «μέτρα»!) και το Χρηματιστήριο Ενέργειας», συμπληρώνουν οι διοργανωτές και προσκαλούν, πολίτες, φορείς, συλλόγους και συλλογικότητες και σωματεία, για να βρεθούν λύσεις από κοινού ενάντια σ’ αυτή και σε κάθε άλλη μορφή φτωχοποίησης.