Μια θέση ειδικού συμβούλου στο Δήμο Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 10:02 Μια θέση ειδικού συμβούλου στο Δήμο Δομοκού

Την πλήρωση μίας (1) θέσης Ειδικού Συμβούλου του Δημάρχου, σε θέματα Πληροφορικής & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, γνωστοποίησε ο Δήμος Δομοκού.

Αντικείμενό του η παροχή εξειδικευμένων συμβουλών και διατύπωση γνωμοδοτήσεων σε θέματα πληροφορικής & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, με τυπικά προσόντα:

1. Πτυχίο Πανεπιστημιακής (ΠΕ) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, εκπαίδευσης, από χώρα - μέλος της Ε.Ε., με πράξη αναγνώρισης επαγγελματικής ισοτιμίας από το συμβούλιο ισοτιμιών του Π.Δ. 165/2000 είτε απόφαση αναγνώρισης επαγγελματικής εκπαίδευσης από την αρμόδια αρχή του Π.Δ. 231/1998.

2. Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε.Ι της ημεδαπής, ή ισότιμου πτυχίου ή διπλώματος της αλλοδαπής σχετιζόμενο με το αντικείμενο της απασχόλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν μέσα σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες, ήτοι από 16/5/2022 και μέχρι την 20/5/2022, σχετική αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση