Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμος Λοκρών: Ποιες διαδικτυακές υπηρεσίες δε θα λειτουργούν για λίγες ημέρες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 10:35 Δήμος Λοκρών: Ποιες διαδικτυακές υπηρεσίες δε θα λειτουργούν για λίγες ημέρες

Από Πέμπτη 19 μέχρι Δευτέρα 23 Μαΐου…

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λοκρών ενημέρωσε ότι λόγω των εργασιών μετάπτωσης και λειτουργίας των βάσεων δεδομένων των Π.Σ του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (E-ΕΦΚΑ) στις νέες υποδομές δημοσίου Υπολογιστικού Νέφους της ΓΓΠΣΔΔ κατά το χρονικό διάστημα από Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 15:30 έως Δευτέρα 23 Μαΐου 06:00 δεν θα είναι διαθέσιμες όλες οι διαδικτυακές υπηρεσίες (web services) που παρέχει ο Φορέας είτε μέσω το Κέντρου Διαλειτουργικότητας της ΓΓΠΣΔΔ είτε απευθείας σε τρίτους Φορείς.

Σαν αποτέλεσμα του παρακάτω, δεν θα μπορούν να δημιουργηθούν νέες αιτήσεις επιδομάτων για το συγκεκριμένο διάστημα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:: Παπαναγιώτου Άννα

ΤΗΛ: 22330 22191, 22330 81052

EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.