Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 08:02 Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Συνεδριάζει την Τετάρτη 18 Μαΐου κεκλεισμένων των θυρών το Δημοτικό Συμβούλιο Αμφίκλειας - Ελάτειας, στο Δημοτικό Κατάστημα Κάτω Τιθορέας στις 19:30’, σύμφωνα με την πρόσκληση του Προέδρου του Αντώνη Πόρρου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1) Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Πόλης Αμφίκλειας στο Ο.Τ Β21 και στην ιδιοκτησία των Ευγενίας Ανδριτσόγιαννου, Ευφροσύνης Παυλίδου, Ασήμως Γελαδάκη και Ιωάννας Ανδρουλιδάκη, κληρονόμων Γεωργίου Ανδριτσόγιαννου, λόγω παρέλευσης δεκαπενταετίας από την έγκριση του ρυμοτομικού σχεδίου με το οποίο επιβλήθηκε για πρώτη φορά η ρυμοτομική απαλλοτρίωση του ακινήτου .

Εισηγήτρια : Δήμαρχος

2) Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Πόλης Αμφίκλειας στο Ο.Τ Β21, σε συμμόρφωση προς την υπ. αριθμ. 188/2003 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λαμίας στην ιδιοκτησία της εταιρείας ΑΔΕΛΦΟΙ ΔΟΝΤΑ Α.Ε.Β.Ε.Β. και λόγω παρέλευσης δεκαπενταετίας από την έγκριση του ρυμοτομικού σχεδίου με το οποίο επιβλήθηκε για πρώτη φορά η ρυμοτομική απαλλοτρίωση του ακινήτου.

Εισηγήτρια : Δήμαρχος

3) Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Πόλης Αμφίκλειας στο Ο.Τ Β21 και στην ιδιοκτησία της κας Μαρίας Μπέζου, κληρονόμου Ιωάννου Μουζέλη, λόγω παρέλευσης δεκαπενταετίας από την έγκριση του ρυμοτομικού σχεδίου με το οποίο επιβλήθηκε για πρώτη φορά η ρυμοτομική απαλλοτρίωση του ακινήτου.

Εισηγήτρια : Δήμαρχος

4) Έγκριση Σχεδίου της απόφασης υλοποίησης με ίδια μέσα από το Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας του Υποέργου με τίτλο ΄Κέντρο Κοινότητας Δήμου ΑμφίκλειαςΕλάτειας¨ με κωδικό (ΜΙS) 5002602, που αφορά στην περίοδο λειτουργίας του από 1/8/2022 έως 1/10/2023 καθώς και τροποποίηση του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας και υποβολής του στο Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Εισηγήτρια : Κ. Χριστοδούλου

5) Απόδοση ποσού Δ' κατανομής 2021 και Α' ΄κατανομής 2022 στις σχολικές επιτροπές για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων .

Εισηγητής : Α. Βαφειάς

6) Αναμόρφωση-τροποποίηση προϋπ/σμού οικ. έτους 2022.

Εισηγήτρια: Π. Σεφερλή