Νέες δράσεις το Μάιο από το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ Στερεάς Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 17:50 Νέες δράσεις το Μάιο από το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ Στερεάς Ελλάδας

Έντονη δραστηριότητα το Μάιο για το προσωπικό των Μονάδων Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, τόσο σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών προς τους ενδιαφερόμενους πολίτες, όσο και σε επίπεδο συνεργασίας με τοπικούς Φορείς σε δράσεις απευθυνόμενες στο ευρύ κοινό.

Το Σάββατο 7 Μαΐου οι εργαζόμενες της Κινητής Μονάδας και του Πολυδύναμου Κέντρου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ συμμετείχαν σε πανελλήνια δράση που πραγματοποιήθηκε από το Skywalker.gr με την αρωγή του Δήμου Λαμιέων, με στόχο την υποστήριξη ατόμων που αναζητούν εργασία. Οι εργαζόμενες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ συμμετείχαν στην παροχή συμβουλευτικής αναφορικά με την προετοιμασία για την συνέντευξη εργασίας.

Στις 9 Μαΐου η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ επισκέφθηκε τον Δήμο Καρπενησίου, όπου σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή πραγματοποίησε ενημέρωση των πολιτών στην Κεντρική Πλατεία του Καρπενησίου.

Στις 10 Μαΐου το προσωπικό των Μονάδων Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ συμμετείχε στην πρώτη συνάντηση της πρωτοβουλίας ΤΟΠΣΥ (Τοπικές Μονάδες Ψυχικής Υγείας) των Δομών Ψυχικής Υγείας του Δήμου Λαμιέων (Ε.Κ.Ψ. Π. Σακελλαρόπουλος, Κοι.Σ.Π.Ε. Ανεμώνη, Εκπρόσωποι Δήμου Λαμιέων & ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας) για την σύμπραξη σε μία επιστημονική ομάδα με κύριους στόχους την καταγραφή και αντιμετώπιση των αναγκών σε επίπεδο ψυχικής υγείας ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού και την ενίσχυση των παροχών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Ψυχικής Υγείας.

Στις 11 Μαΐου το προσωπικό των Μονάδων Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ συμμετείχε στην δράση “Κουδούνια Φιλίας – Best Buddies Friendship Bells 2022”, για την διάδοση του μηνύματος “Η Φιλία είναι Δώρο”, κρεμώντας τα Κουδούνια Φιλίας που δημιούργησαν τα μέλη της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος – Δομή Φθιώτιδας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Φιλαράκια Ελλάδας – Best Buddies Greece, Εθελοντές και Σχολεία της πόλης.

Την ίδια ημέρα, το προσωπικό του Πολυδύναμου Κέντρου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ πραγματοποίησε συνάντηση γνωριμίας με τους κ.κ. Πέτρο Καραστάθη και Ηλία Μπότσικα, Διευθυντή και Υποδιευθυντή αντίστοιχα του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Λαμίας, με στόχο την ενημέρωσή τους για τις υπηρεσίες που παρέχονται στη Λαμία και στην ευρύτερη περιοχή της Στερεάς Ελλάδας από το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, ενώ ακολούθησε συζήτηση για την προοπτική συνεργασίας.

Οι Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία βρίσκονται επί της οδού Βασιλικών 20 και παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε σχέση με τις εξαρτήσεις από ναρκωτικά, αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια για τους άμεσα ενδιαφερόμενους και τις οικογένειές τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 22310 45456 & 22310 67885.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση