Εγκαινιάστηκε ο Αστυνομικός Σταθμός Γραβιάς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 12:37 Εγκαινιάστηκε ο Αστυνομικός Σταθμός Γραβιάς

«Πολύ σύντομα θα μετατραπεί σε Αστυνομικό Τμήμα…»

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 τα επίσημα εγκαίνια του Αστυνομικού Σταθμού Γραβιάς, από το Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, Κωνσταντίνο Παπαθανασίου.

Ο κ. Παπαθανασίου στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης ανάμεσα οι συνθήκες ισοπολιτείας, ισονομίας και υγιούς ανάπτυξης, μέσω του αισθήματος ασφάλειας από τις αστυνομικές υπηρεσίες.

Για τον Αστυνομικό Σταθμό Γραβιάς ανέφερε ότι «παρέχει επαρκή αστυνόμευση σε κάθε χωριό και κάτοικο της ευρύτερης περιοχής, στους διερχόμενους από τον εθνικής εμβέλειας οδικό άξονα Λαμία Άμφισσα Ναύπακτο, καθώς επίσης και στους χιλιάδες εκδρομείς και επισκέπτες του Χιονοδρομικού Κέντρου του Παρνασσού», ενώ επανέλαβε τη δέσμευση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου ότι πολύ σύντομα θα μετατραπεί σε Αστυνομικό Τμήμα.

Τέλος, ευχαρίστησε προσωπικά τον Βουλευτή του νομού Φωκίδας και Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Μπούγα, για τις συντονισμένες προσπάθειές του προκειμένου να λειτουργήσει ο Αστυνομικός Σταθμός Γραβιάς, αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, Γιώργο Δελμούζο, τον Δήμαρχο Δελφών, Παναγιώτη Ταγκαλή, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Γιάννη Μανανά, τον Αστυνομικό Διευθυντή Φωκίδας, Γιώργο Καραχάλιο, καθώς και όλες και όλους τους αστυνομικούς πού συνέβαλαν στην υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση