Σύγκριση των εκπαιδευτικών συστημάτων Ελλάδας - ΗΠΑ σε ημερίδα του ΠΕΚΕΣ Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 07:53 Σύγκριση των εκπαιδευτικών συστημάτων Ελλάδας - ΗΠΑ σε ημερίδα του ΠΕΚΕΣ Στερεάς

Πέμπτη 19 Μαΐου…

Μία ακόμη εξ αποστάσεως επιμορφωτική ημερίδα, διοργανώνει το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο της διαρκούς επιστημονικής και παιδαγωγικής ενημέρωσης και υποστήριξης όλων των εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Η ημερίδα έχει θέμα, «Το εκπαιδευτικό σύστημα των ΗΠΑ μέσα από την οπτική των εκπαιδευτικών και των γονιών και σύγκριση με το εκπαιδευτικό σύστημα της Ελλάδας» και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 και ώρα 18:00’.

Στην ημερίδα Έλληνες εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε σχολεία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και συγκεκριμένα στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης και γονείς μαθητών θα παρουσιάσουν τη λειτουργία των σχολικών μονάδων και τον τρόπο υποστήριξης μαθητών με δυσκολίες μάθησης και διάγνωση με ΔΕΠΥ.

Την επιμορφωτική Ημερίδα έχετε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσετε μέσω των συνδέσμων:

- webex event: ΕΔΩ.

-   Σχολικό δίκτυο:   ΕΔΩ.

Στους εκπαιδευτικούς που θα συμμετάσχουν θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση