Δήμος Μακρακώμης: Εγκρίθηκε η εκπόνηση του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 19:06 Δήμος Μακρακώμης: Εγκρίθηκε η εκπόνηση του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η Απόφαση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκου Ταγαρά, που αφορά την κατάρτιση και έγκριση προγραμμάτων εκπόνησης μελετών Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων (Γ’ τμήμα Προγραμμάτων Πολεοδομικού Σχεδιασμού), με χρηματοδότηση του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και ειδικότερα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) - ΣΑΤΑ 075, υπό τη γενική ονομασία τίτλου Έργων: «ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ».

Έτσι εγκρίθηκε το αίτημα του Δήμου Μακρακώμης  για την εκπόνηση του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΤΠΣ) του Δήμου και πιο συγκεκριμένα των ΔΕ Σπερχειάδος, Μακρακώμης, Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού και Τυμφρηστού.

Με τη δημοσίευση της συγκεκριμένης Απόφασης του Υφυπουργού, άρχεται η όλη διαδικασία που προβλέπεται στις κείμενες διατάξεις για την εκπόνηση των μελετών του ΤΠΣ.

«Με την ολοκλήρωση των μελετών του ΤΠΣ θα επιλυθούν χρόνια προβλήματα τόσο του ιδιωτικού τομέα όσο και των δημοσίων επενδύσεων σε βασικές υποδομές», επισημαίνουν οι άνθρωποι του Δήμου Μακρακώμης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση