Νοσοκομείο Λαμίας: Αυξομειώσεις στον αριθμό των νοσηλευόμενων με κορωνοϊό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 19:36 Νοσοκομείο Λαμίας: Αυξομειώσεις στον αριθμό των νοσηλευόμενων με κορωνοϊό

Μετά από πολύ καιρό ένας ασθενής στη ΜΕΘ. Αποκτά Γενική ΜΕΘ και το Νοσοκομείο Χαλκίδας…

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα το τελευταίο 24ωρο από το Νοσοκομείο Λαμίας σχετικά με τις νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό.

Μετά από πολύ καιρό, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid νοσηλεύεται μόνο ένας ασθενής και συγκεκριμένα μια γυναίκα 80 ετών που είχε πολλές περιπέτειες με την υγεία της το τελευταίο διάστημα.

Στο Πέτρινο κτίριο είχαμε μια μικρή αύξηση, αφού φτάσαμε και πάλι στους 14, αλλά ουσιαστικά είχαμε μόνο μία νέα εισαγωγή 91χρονου από την περιοχή της Στυλίδας. Γενικά οι 13 από τους 14 ασθενείς είναι μεγάλης ηλικίας με διάμεση τιμή στα 84 χρόνια.

Σημειώνουμε τέλος ότι στη Γενική ΜΕΘ εξακολουθούν και νοσηλεύονται 2 πρώην ασθενείς covid μην έχοντας ξεπεράσει και μετά την αρνητικοποίησή τους τις επιπλοκές που τους δημιούργησε ο επικίνδυνος ιός!

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι πλέον και το Νοσοκομείο Χαλκίδας, διαμόρφωσε χώρο Γενικής ΜΕΘ - για πρώτη φορά - δυναμικότητας 7 κλινών, διαχωρίζοντας τα σοβαρά περιστατικά non-covid και κρατώντας 5 κλίνες για τους ασθενείς με κορωνοϊό που αυτή τη στιγμή είναι 2, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της 5ης ΥΠΕ.

Ομοίως μειώθηκαν τα κρεβάτια της Κλινικής covid σε 22 από 60 που ήταν μέχρι σήμερα προκειμένου να εξυπηρετηθούν άλλες Κλινικές.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση