Προσοχή αλλαγή χώρου και ώρας για την εκδήλωση για τους φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 09:10 Προσοχή αλλαγή χώρου και ώρας για την εκδήλωση για τους φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος

Από το Κάστρο Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας και τον Όμιλο Φίλων του Δάσους…

Άλλαξε τόπο και ώρα, λόγω της επικείμενης επιδείνωσης του καιρού, η σημερινή (18/5) εκδήλωση - ανοιχτή συζήτηση από το Κάστρο Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας και του ομίλου Φίλων του Δάσους Λαμίας, για τους λογαριασμούς ρεύματος και τη ρήτρα αναπροσαρμογής.

Η εκδήλωση τελικά θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 9-11, 2ος όροφος) στις 8:00 μ.μ.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση για τις πρόσφατες εξελίξεις και θα συζητηθούν τρόποι αντίδρασης στις παράλογες αυξήσεις.

«Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό, η μετατροπή του σε «χρηματιστηριακό» προϊόν σημαίνει ενεργειακή και οικονομική φτωχοποίηση για την πλειονότητα του πληθυσμού. Είναι επιτακτική ανάγκη να κινητοποιηθούμε για να καταργηθούν η Ρήτρα Αναπροσαρμογής (που δεν καταργήθηκε με τα νέα «μέτρα»!) και το Χρηματιστήριο Ενέργειας», συμπληρώνουν οι διοργανωτές και προσκαλούν, πολίτες, φορείς, συλλόγους και συλλογικότητες και σωματεία, για να βρεθούν λύσεις από κοινού ενάντια σ’ αυτή και σε κάθε άλλη μορφή φτωχοποίησης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση