Φθιώτιδα: Πρόγραμμα διακοπών ρεύματος Κυριακή - Δευτέρα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 11:59 Φθιώτιδα: Πρόγραμμα διακοπών ρεύματος Κυριακή - Δευτέρα

Στους Δήμους Λαμιέων και Λοκρών…

Προγραμματισμένες εργασίες σε δίκτυα γραμμών Μέσης ή/και Χαμηλής Τάσης, θα φέρουν διακοπές ρεύματος σε περιοχές των Δήμος Λαμιέων και Λοκρών.

Ειδικότερα, την Κυριακή 22 Μαΐου 2022, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης Τάσης θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από ώρα 07:30’ έως 15:00’στο ΔΔ Κόμμα του Δήμου Λαμιέων.

Επίσης, θα γίνουν 30λεπτες διακοπές ρεύματος στις 07:30’ και στις 15:00’ στο νότιο τμήμα του ΔΔ Ν. Άμπλιανης (ΤΕΙ Λαμίας, Αστυνομία) και στα ΔΔ Παυλιανής, Οίτης, Μοσχοχωρίου, Άνω Βαρδατών, Ηράκλειας, Ελευθεροχωρίου, Σκαμνού, Δαμάστας για να εκτελεστούν χειρισμοί στις ηλεκτροφόρες γραμμές Μέσης Τάσης.

Επίσης, τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε  δίκτυα γραμμών Μέσης & Χαμηλής  Τάσης θα γίνουν  προγραμματισμένες   διακοπές  ρεύματος από τις 13:00’ έως τις 15:00’ στις κάτωθι  περιοχές του Δήμου Λοκρών:

Διακοπή στο μισό Κυπαρίσσι, στην Τραγάνα και στα διόδια Τραγάνας, στο Μαρτίνο, στο ΚΤΕΛ Μαρτίνου και τα φωτοβολταϊκά, στο Προσκυνά, στη Λάρυμνα, στα ιχθυοτροφεία Λάρυμνας και στα εργοστάσια αμμοβολής της περιοχής. Διακοπή επίσης θα πραγματοποιηθεί στην επιχείρηση Γριαγγέλου και στη ζυθοποιία ΕΖΑ.

Τέλος, από τις 08:00’ έως τις 15:00’ θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στον οικισμό πλησίον του κάμπινγκ ΕΟΤ και στο πρατήριο υγρών καυσίμων Πενταλιού.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση