Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Είχε ρημάξει σπίτια και αποθήκες - Έκλεβε από ηλεκτρικές συσκευές μέχρι δοχεία με λάδι!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 07:55 Είχε ρημάξει σπίτια και αποθήκες - Έκλεβε από ηλεκτρικές συσκευές μέχρι δοχεία με λάδι!

Εξιχνιάσθηκαν συνολικά εφτά κλοπές…

Από αστυνομικούς του ΑΤ Διρφύων-Μεσσαπίων, συνελήφθη χθες (18-05-2022) το μεσημέρι στα Ψαχνά Ευβοίας, ένας Έλληνας κατηγορούμενος για κλοπή.

Σύμφωνα με την αστυνομία νωρίτερα την ίδια μέρα και συγκεκριμένα πρώτες πρωινές ώρες, είχε παραβιάσει πόρτα σπιτιού και είχε αφαιρέσει από το υπόγειο 3 λίτρα  ελαιόλαδου.

Ωστόσο κατά την προανάκριση, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, το χρονικό διάστημα από 23-03-2020 έως 01-05-2022, ενέχεται στη διάπραξη έξι (6) επιπλέον κλοπών, από οικίες και αποθήκες περιοχών των Ψαχνών και της Καστέλλας Ευβοίας.

Η λεία που αποκόμισε από την παράνομη και εξακολουθητική δράση του, περιλαμβάνει πληθώρα ηλεκτρικών και άλλων εργαλείων, διάφορα προϊόντα τροφίμων και άλλα αντικείμενα των παθόντων, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τα 9.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων - Μεσσαπίων, που εξετάζει τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.