Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 08:19 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας

Η νέα μεγάλη κυκλοφορία της Marvel «Doctor Strange In The Multiverse Of Madness» και το «Σμύρνη μου Αγαπημένη» (director’s cut) οι ταινίες της εβδομάδας 19-25 Μαΐου, στο Cinepolis Γαλαξίας.

Η ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη» βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο και θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση έρχεται ξανά στο Cinepolis Γαλαξίας σε Director's Cut στην αίθουσα 1. Στην αίθουσα 2 προβάλεται η πολυαναμενόμενη, νέα ταινία της Marvel. Ο Doctor Strange επιστρέφει και θα ανοίξει τις πόρτες του πολυσύμπαντος για να μας ταξιδέψει σε καινούριες γωνιές της Marvel, αντιμετωπίζοντας νέες απειλές.

Το Cinepolis Γαλαξίας τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι και πάλι μαζί μας, με πολυαναμενόμενες ταινίες, για να μας προσφέρει αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές.

Οι προβολές των  «Σμύρνη μου Αγαπημένη» (director’s cut) και «Doctor Strange In The Multiverse Of Madness» ξεκινούν από την Πέμπτη (19/5).

 

«Σμύρνη μου Αγαπημένη»

Περίληψη
Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο και θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση. H Φιλιώ Μπαλτατζή, μία ηλικιωμένη Ελληνοαμερικανίδα, σπεύδει στη Μυτιλήνη με την εγγονή της, για να συμπαρασταθεί στους Σύριους πρόσφυγες. Κανείς δεν ξέρει την καταγωγή της, κανείς δεν ξέρει ότι η Σμυρνιά γιαγιά της βρέθηκε κάποτε στο ίδιο νησί κατατρεγμένη και προσφυγοπούλα. Το τεφτεράκι με τις συνταγές της συνονόματης γιαγιάς ξετυλίγει την πολυτάραχη ιστορία της κοσμοπολίτικης οικογένειας Μπαλτατζή, όπως διαμορφώνεται από τις τραγικές διεθνείς εξελίξεις που καθόρισαν τη μοίρα ολόκληρων λαών. Διαφορετικές γενιές γυναικών της ίδιας οικογένειας ενώνονται στον χώρο και τον χρόνο, μέσα από τα νήματα της ιστορίας. Παρόν και παρελθόν γίνονται ένα.

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης
Ηθοποιοί: Μιμή Ντενίση, Λεωνίδας Κακούρης, Γιάννης Βογιατζής, Κρατερός Κατσούλης, Burak Hakki, Κατερίνα Γερονικολού, Αναστασία Παντούση, Nathan Thomas, Γιάννης Εγγλέζος, Ταμίλλα Κουλίεβα, Ντίνα Μιχαηλίδου, Daphne Alexander, Νέδη Αντωνιάδου, Daniel Crossley, Duncan Skinner, Χρήστος Στέργιογλου, Κώστας Κορτίδης, Έφη Γούση και Fotina Papatheodorou.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Doctor Strange In The Multiverse Of Madness»

Περίληψη
Η ταινία DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS αποτελεί τη συνέχεια του DOCTOR STRANGE , AVENGERS: ENDGAME & SPIDER-MAN NO WAY HOME και είναι η 28η ταινία του MCU. Η σκηνοθεσία είναι του Sam Raimi και πρωταγωνιστούν οι Benedict Cumberbatch ως ο Stephen Strange, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez. Μετά τα γεγονότα που ακολούθησαν το AVENGERS: ENDGAME, o Dr. Stephen Strange συνεχίζει να αναζητά την Time Stone. H συνάντηση με ένα φίλο από τα παλιά - που όμως πλέον μετατράπηκε σε εχθρό - θα τον φέρει αντιμέτωπο με το ανείπωτο κακό.

Σκηνοθεσία: Σαμ Ράιμι
Ηθοποιοί: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Μπενεντίκτ Γουόνγκ, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς , Τσιούετελ Έτζιοφορ, Ζοσίτι Γκόμεζ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

  • «Σμύρνη μου Αγαπημένη» στις 19:00 και στις 22:00 στην Αίθουσα 1
  • «Doctor Strange In The Multiverse Of Madness» στις 19:00 και στις 22:00 στην Αίθουσα 2
 

Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση