Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το MasterChef συνεχίζει να διαφημίζει τη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 08:10 Το MasterChef συνεχίζει να διαφημίζει τη Φθιώτιδα

Μετά το ταξίδι τους με το “Orient Express” στο δρομολόγιο Τιθορέα - Μπράλος, οι συντελεστές του MasterChef συνέχισαν την περιήγησή τους στο νομό και στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας επιλέγοντας το μαγευτικό μέρος της λίμνης «Νευρόπολις» για να μαγειρέψουν.

Το νέο επεισόδιο του MasterChef που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (19/5) σχολίασε στο ΦΒ η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή:

«Το "μαγειρικό" ταξίδι του διαγωνισμού MasterChef στον Δήμο μας συνεχίστηκε, όπως είδαμε και στο χθεσινό επεισόδιο, με το γύρισμα να λαμβάνει χώρα στη λίμνη Νευρόπολις Παλαιοχωρίου.

Μία μαγευτική τοποθεσία, που ανήκει στο δίκτυο Natura και ενδείκνυται για λάτρεις της φύσης. Το ανθισμένο τοπίο με φόντο τη λίμνη αποτέλεσε το σκηνικό, όπου οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν.

Ευχαριστούμε θερμά την παραγωγή για την επιλογή και διαφήμιση μοναδικών και ενδεχομένως άγνωστων σε πολλούς σημείων του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας. Στόχος μας παραμένει η προβολή, αξιοποίηση και τουριστική ανάπτυξη όλων των αξιοσημείωτων περιοχών, μνημείων και τοποσήμων των χωριών μας.

Όσοι δεν καταφέρατε να δείτε το χθεσινό επεισόδιο και να απολαύσετε τις ομορφιές της λίμνης Νευρόπολις, μπορείτε να πάρετε μία γεύση στον σύνδεσμο που ακολουθεί