Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Τρέχουμε πιο Γρήγορα από τον Καρκίνο» - Δράση περιπάτου στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2022 23:12 «Τρέχουμε πιο Γρήγορα από τον Καρκίνο» - Δράση περιπάτου στη Λαμία

Την Κυριακή 5 Ιουνίου.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λαμίας - Κεντρικής Ελλάδας, σε συνεργασία με το Σύλλογο - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών Αθηνών και το Ερευνητικό Εργαστήριο Αξιολόγησης της Υγείας και Ποιότητας Ζωής του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με αφορμή την Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου, διοργανώνει στη Λαμία δράση περιπάτου, στις 5 Ιουνίου 2022, στις 11:00' π.μ.

Με σύνθημα «Τρέχουμε πιο Γρήγορα από τον Καρκίνο», επιθυμούμε η δράση αυτή να γίνει θεσμός και να αποτελέσει ένα ακόμα εφαλτήριο στη μάχη κατά του καρκίνου.



Η 5η Ιουνίου, είναι μια ημέρα μνήμης όσων νικήθηκαν και γιορτής για όλους τους επιζώντες.

Σας καλούμε να συμμετέχετε και να στείλουμε όλοι μαζί τις φωτογραφίες μας ως ένα μήνυμα ενσυναίσθησης και αισιοδοξίας, για τη συνολική αντιμετώπιση της ασθένειας, αλλά και ενδυνάμωσης όλων των μικρών και μεγάλων μαχητών. Επιθυμούμε, μέσα από αυτή τη δράση, να συναντηθούμε, να μοιραστούμε όμορφες στιγμές, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα κοινό καλό.

Η αφετηρία του περιπάτου θα είναι στον ποδηλατόδρομο στη Λεωφόρο Ελευθερίας, στο ύψος της αστυνομίας και ο τερματισμός μας θα είναι στον ποδηλατόδρομο, στο ύψος του «Πυρσού».

Η απόσταση που θα διανύσουμε θα είναι 1,5 χλμ.

Μπορεί να συμμετάσχει κάθε άτομο ή ομάδα.

Απαραίτητες προϋποθέσεις: το κέφι και η θέληση για προσφορά στον άνθρωπο που νοσεί, στο περιβάλλον του και στο σύνολο της κοινωνίας.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 6973036239 - κυρία Μιχαήλ Χριστίνα, Πρόεδρος του συλλόγου Καρκινοπαθών Λαμίας - Κεντρικής Ελλάδα