Γρήγορα αντανακλαστικά Κοτρωνιά στο θέμα επαναλειτουργίας του ΚΕΥΠ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 19:16 Γρήγορα αντανακλαστικά Κοτρωνιά στο θέμα επαναλειτουργίας του ΚΕΥΠ

Επιστολή στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας…

Γρήγορα αντέδρασε ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς, στα δημοσιεύματα για ενδεχόμενη επαναλειτουργία των κατηργημένων από το 2018 Κέντρων Νεοσυλλέκτων, μεταξύ αυτών και του ΚΕΥΠ Λαμίας και απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής :

« ……. Με αφορμή δημοσιεύματα έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου που αναφέρονται στην ενδεχόμενη επαναλειτουργία των Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων, τα οποία είχαν καταργηθεί το 2018, σας υπενθυμίζω ότι ένα αντίστοιχο Κέντρο λειτουργούσε στο Στρατόπεδο Συντ/χου Τσάκαλου – ΚΕΥΠ, στην Λαμία.

Επειδή τα χρόνια που μεσολάβησαν το στρατόπεδο του ΚΕΥΠ υπολειτουργούσε και δεν άλλαξε χρήση, όπως άλλα στρατόπεδα άλλων περιοχών, θα παρακαλούσα να με ενημερώσετε και εάν όντως μελετάται κάτι τέτοιο τότε να συμπεριληφθεί στο σχεδιασμό του Υπουργείου και το ανωτέρω στρατόπεδο,  αφού καλύπτει όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές λειτουργίες.

Η επαναφορά μιας τέτοιας δραστηριότητας θα είναι πολύ σημαντική για την  κοινωνία της Λαμίας, η οποία για χρόνια είχε συνδεθεί με την παρουσία των νεοσυλλέκτων και θα αποτελέσει μέγιστη τονωτική ένεση στην κοινωνική και εμπορική δραστηριότητα…»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση