Πρόγραμμα διακοπών ρεύματος Κυριακή - Δευτέρα - Τρίτη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 08:06 Πρόγραμμα διακοπών ρεύματος Κυριακή - Δευτέρα - Τρίτη

Στους Δήμους Λαμιέων, Λοκρών και Καμένων Βούρλων…

Προγραμματισμένες εργασίες σε δίκτυα γραμμών Μέσης ή/και Χαμηλής Τάσης, θα φέρουν διακοπές ρεύματος σε περιοχές των Δήμων ΛαμιέωνΛοκρών και Καμένων Βούρλων.

Ειδικότερα, την Κυριακή 22 Μαΐου 2022, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης Τάσης θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από ώρα 07:30’ έως 15:00’στο ΔΔ Κόμμα του Δήμου Λαμιέων.

Επίσης, θα γίνουν 30λεπτες διακοπές ρεύματος στις 07:30’ και στις 15:00’ στο νότιο τμήμα του ΔΔ Ν. Άμπλιανης (ΤΕΙ Λαμίας, Αστυνομία) και στα ΔΔ Παυλιανής, Οίτης, Μοσχοχωρίου, Άνω Βαρδατών, Ηράκλειας, Ελευθεροχωρίου, Σκαμνού, Δαμάστας για να εκτελεστούν χειρισμοί στις ηλεκτροφόρες γραμμές Μέσης Τάσης.

Τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε  δίκτυα γραμμών Μέσης & Χαμηλής  Τάσης θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές  ρεύματος από τις 13:00’ έως τις 15:00’ στις κάτωθι περιοχές του Δήμου Λοκρών:

Διακοπή στο μισό Κυπαρίσσι, στην Τραγάνα και στα διόδια Τραγάνας, στο Μαρτίνο, στο ΚΤΕΛ Μαρτίνου και τα φωτοβολταϊκά, στο Προσκυνά, στη Λάρυμνα, στα ιχθυοτροφεία Λάρυμνας και στα εργοστάσια αμμοβολής της περιοχής. Διακοπή επίσης θα πραγματοποιηθεί στην επιχείρηση Γριαγγέλου και στη ζυθοποιία ΕΖΑ.

Επιπλέον, από τις 08:00’ έως τις 15:00’ θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στον οικισμό πλησίον του κάμπινγκ ΕΟΤ και στο πρατήριο υγρών καυσίμων Πενταλιού.

Επίσης, την ίδια μέρα (23/05/2022) λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης& Χαμηλής Τάσης θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από τις 08.00' έως τις 15.00' στις κάτωθι περιοχές του Δήμου Καμένων Βούρλων:

Διακοπή στην Άγναντη, στα αρδευτικά και στα φωτοβολταϊκά της Άγναντης, καθώς επίσης και στο Διχαλόρεμα.

Τέλος την Τρίτη 24 Μαιου 2022, ανάλογες εργασίες θα έχουν ως αποτέλεσμα τη διακοπή ρεύματος στις παρακάτω περιοχές του Δήμου Καμένων Βούρλων:

Από τις 08:00’  έως τις 08:15’  και από τις 15:45’ έως τις 16:00', θα πραγματοποιηθεί διακοπή στην Άγναντη, στον Άγιο Κωνσταντίνο και στο Λογγό. Επίσης, από τις 15:00’ έως τις 16:00’ διακοπή στα Καμένα Βούρλα στο κομμάτι πάνω από την Εθνική Οδό και στο ξενοδοχείο «Γαλήνη».

Ομοίως, διακοπή θα γίνει από τις 08:00’ έως τις 16:00’ στο Ασπρονέρι, στην Κ2 σήραγγα και στους οικισμούς ΛΟΚ και Λεβέντη.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση