Συλλήψεις αλλοδαπών στο λιμάνι της Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 20:18 Συλλήψεις αλλοδαπών στο λιμάνι της Στυλίδας

Αστυνομικοί έλεγχοι από τα στελέχη του Λιμεναρχείου…

Δύο συλλήψεις αλλοδαπών, έφεραν οι έλεγχοι στη χερσαία ζώνη του λιμανιού της Στυλίδας από στελέχη του Λιμεναρχείου Στυλίδας.

Στην πρώτη περίπτωση εντοπίσθηκε ο ένας αλλοδαπός να κυκλοφορεί με ανασφάλιστο μηχανάκι, στερούμενος αδείας ικανότητας και φυσικά νόμιμης άδειας κυκλοφορίας.

Συνελήφθη κατά τα προβλεπόμενα στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παράβαση του αρθ. 94 περι κώδικα οδικής κυκλοφορίας  και κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα Λαμίας αφέθηκε ελεύθερος μέχρι περάτωσης τακτικής δικάσιμου ενώ το εν λόγω όχημα ακινητοποιήθηκε και κατασχέθηκε.

Από το Ανακριτικό Γραφείο του Λιμεναρχείου Στυλίδας διενεργείτε προανάκριση, ενώ στο συλληφθέντα επιβλήθηκαν και οι προβλεπόμενες από τον νόμο διοικητικές κυρώσεις.

Επίσης κατόπιν αξιολόγηση πληροφοριών προσήχθη στα πλαίσια του αυτοφώρου ο έτερος αλλοδαπός ο οποίος δεν κατείχε τίτλους διαμονής  στην χώρα μας  παραμένοντας παράνομα σε αυτή από της 24/4 έως και σήμερα.

Κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα Λαμίας ο ανωτέρω συνελήφθη για παράβαση του Ν3386/2005 περί αλλοδαπών και προσήχθη στο ΑΤ Στυλίδας για διοικητική απέλαση από την Ελλάδα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση