Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φρίκη: Έβαζε τη 10χρονη κόρη του να ξεντύνεται μπροστά του και τριβόταν πάνω της!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 07:53 Φρίκη: Έβαζε τη 10χρονη κόρη του να ξεντύνεται μπροστά του και τριβόταν πάνω της!

Ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή…

Βαριά «καμπάνα» περίμενε έναν Βολιώτη για γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών, σε βάρος της ανήλικης κόρης του, που ήταν ηλικίας κάτω των 12 ετών. Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο, έχει καταδικαστεί ήδη για την ίδια πράξη σε βαθμό κακουργήματος σε κάθειρξη 9 ετών και αν συλληφθεί, θα φυλακιστεί.

Ο κατηγορούμενος που είναι 41 χρόνων, ήταν απών από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου (ερήμην) και στη δίκη που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, εξετάστηκε μόνο η μητέρα του κοριτσιού 34 χρόνων, που κατέθεσε ότι ο άνδρας τέλεσε τις πράξεις σε δύο διαφορετικές περιόδους, τον Αύγουστο του 2018, κάτι που η ίδια έμαθε από τον ανήλικο γιο της, και που επιβεβαίωσε και το κορίτσι, που το 2018 ήταν ηλικίας 10 ετών.

Από τότε το ζευγάρι έχει χωρίσει και ο άνδρας έχει εξαφανιστεί, ενώ η οικογένεια έχασε κάθε επαφή μαζί του.

Ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί για την ίδια υπόθεση σε κάθειρξη 9 ετών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας, άσκησε έφεση κατά της απόφασης, αλλά δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο στις 16 Φεβρουαρίου 2022, με αποτέλεσμα να είναι ανυποστήρικτη, οπότε ισχύει η πρωτόδικη απόφαση των 9 ετών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις 25 και 26 Αυγούστου 2018, ο πατέρας του κοριτσιού το έβαζε να βγάζει τα ρούχα του στην κρεβατοκάμαρα και στο μπάνιο και τριβόταν πάνω του!

Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, χωρίς αναστολή και έφεση, οπότε εάν βγει ένταλμα και συλληφθεί θα οδηγηθεί στη φυλακή για να εκτίσει τις ποινές του.

Πηγή: magnesianews.gr