Έπεσε η αυλαία της 2ης ανθοκομικής έκθεσης Σπερχειάδας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 15:02 Έπεσε η αυλαία της 2ης ανθοκομικής έκθεσης Σπερχειάδας (ΦΩΤΟ)

Έπεσε η αυλαία της 2ης ανθοκομικής έκθεσης Σπερχειάδας τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 αφήνοντας πίσω της τον υπέροχο κόσμο χρωμάτων αρωμάτων και των λουλουδιών.

Μια γιορτή της πόλης, της φύσης και του περιβάλλοντος, ανθοκομική έκθεση Σπερχειάδας «Ένας κήπος όλη η πόλη».

Η 2η ανθοκομική έκθεση Σπερχειάδας κατακλύστηκε από επισκέπτες από όλη την περιοχή.

Ευχαριστούμε θερμά την OALGreece -Σπερχειός την κυρία Ντέπυ Πάγκα ερευνήτρια, για την υπέροχη παρουσίαση που έκανε στα παιδιά και στα πλαίσια της εκδήλωσης green day μιλώντας για “λύσεις βασισμένες στην φύση και για την κλιματική αλλαγή”, την κυρία Αναστασία Παπανδρέου φοιτήτρια για την όμορφη ομιλία της για τη φύση και το περιβάλλον, την κα Δερνικα Δήμητρα εκπαιδευτικό για τον συντονισμό των παιδιών στο εργαστήρι ζωγραφικής με θέμα «ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ», τον Λαογραφικό Χορευτικό όμιλο Σπερχειάδας με το μουσικό τμήμα και χορευτικό τμήμα που μας ταξίδεψε με μουσική και χορό, το θεσσαλικό ΙΕΚ Γιατσος για την παρουσίαση και προσφορά γλυκισμάτων στους επισκέπτες της έκθεσης.

Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμο Μακρακώμης, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον ΟΠΑΣΤΕ, την κοινότητα Σπερχειάδος, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, υπό την αιγίδα των οποίων διοργανώθηκε η 2η Ανθοκομική έκθεση Σπερχειάδας.

Θερμές ευχαριστίες στο γυμνάσιο Σπερχειάδος και την κυρία Αικατερίνη Χαριλάου για την συμμετοχή του στην έκθεση με σύνθημα σεβασμός στο περιβάλλον σεβασμός στη ζωή, την κυρία Μαίρη Πολυμέρου για την ομιλία της σε θέματα σχετικά με την διατροφή, τους συλλόγους γυμνασίου Σπερχειάδος, 1ο και 2ο δημοτικό σχολείο, το σύλλογο Γυναικών, την Ακαδημία ποδοσφαίρου Δυτικής Φθιώτιδας, τα παιδιά και τους εθελοντές που με θέρμη βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθηκαν ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών, ο υπουργός οικονομικών κ.Χρήστος Σταϊκούρας οι βουλευτές κ.κ. Θέμης Χειμάρρας και Κοτρωνιάς Γιώργος, ο δήμαρχος Μακρακώμης κ. Γιώργος Χαντζής, οι αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Αθανάσιος Καρακάντζας και Αποστολόπουλος Κώστας, ο πρόεδρος της κοινότητος κ. Τζιβελέκας Νίκος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Καραγιάννης Κώστας, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης των ενόπλων δυνάμεων των σωμάτων ασφαλείας, φορέων και συλλόγων.

Στην τελετή λήξης της έκθεσης παραευρέθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Αθανάσιος Κυρίτσης και ο αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης  Αρβανίτης.

Σε μια όμορφη βραδιά οι επισκέπτες απόλαυσαν παραδοσιακούς χορούς από τον Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο Σπερχειάδος στην τελετή λήξης της έκθεσης.

Με την υπόσχεση ότι η 3η ανθοκομική έκθεση Σπερχειάδας θα ξεπεράσει τις προσδοκίες των επισκεπτών ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2023 να ζήσουμε ξανά την μεγάλη γιορτή της πόλης μας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση