Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα συγχαρητήρια της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Φθιώτιδας στο Λιμεναρχείο Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 17:56 Τα συγχαρητήρια της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Φθιώτιδας στο Λιμεναρχείο Στυλίδας

Για την κατάσχεση των λαθραίων καπνικών προϊόντων…

Διαβάστε το δελτίο τύπου που κοινοποίησε η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Φθιώτιδας, προκειμένου να συγχαρεί το Λιμενάρχη και τα Στελέχη του Λιμεναρχείου Στυλίδας για τη σύλληψη του τραγουδιστή με το λαθραίο καπνό.

«Η Ένωσή μας συγχαίρει τον Λιμενάρχη Στυλίδας Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. ΒΕΤΣΙΚΑ Ευθύμιο και τα στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου για την αστυνομική τους επιτυχία της κατάσχεσης μεγάλης ποσότητας λαθραίου καπνού, Ι/Χ αυτοκινήτου και της σύλληψης δύο ημεδαπών.

Για μία ακόμα φορά το Λιμεναρχείο Στυλίδας με τις επιτυχίες του μας κάνει υπερήφανους. Τους ευχαριστούμε και τους διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε μαζί τους και θα τους συνδράμουμε σε ότι μας ζητηθεί. Ευχόμαστε σε όλους να είναι υγιείς και να έχουν πάντα επιτυχίες».

Διαβάστε και το δελτίο τύπου του Αρχηγείου του Λ.Σ. - ΕΛ. ΑΚΤ.:

«Στη σύλληψη ενός 58χρονου και μίας 65χρονης προέβησαν χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Στυλίδας, για παράβαση του ν. 2960/01 “Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας”.

Ειδικότερα, κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με άτομα που εμπορεύονται λαθραία καπνικά προϊόντα, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα σε Ι.Χ.Ε. όχημα, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Στυλίδας, με οδηγό – ιδιοκτήτη τον 58χρονο και συνοδηγό την 65χρονη και διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν εντός κλειστού συσκευασμένου χαρτοκιβωτίου είκοσι (20) συσκευασίες χύμα καπνού των 1.000 γραμμαρίων έκαστη, χωρίς να φέρουν, στο σύνολό τους, την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Από το Λιμεναρχείο Στυλίδας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω καπνικά προϊόντα, τα οποία πρόκειται να παραδοθούν στο οικείο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων, καθώς και το Ε.Ι.Χ. όχημα