Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ορχήστρα Ευρωπαϊκής Μουσικής του Ωδείου «ΕΝ ΩΔΑΙΣ» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 08:22 Η ορχήστρα Ευρωπαϊκής Μουσικής του Ωδείου «ΕΝ ΩΔΑΙΣ» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση του Ωδείου «ΕΝ ΩΔΑΙΣ», αυτή τη φορά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η εξηκονταμελής ορχήστρα Ευρωπαϊκής Μουσικής του Ωδείου «ΕΝ ΩΔΑΙΣ» συμμετείχε στο 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Κυριακή 22 Μαΐου 2022, σε μια διοργάνωση του Συνδέσμου Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος.

Η ορχήστρα, η οποία αποτελείται από μαθητές του Ωδείου, παρουσίασε ένα έντεχνο μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκη και Χάρις Αλεξίου υπό την μοναδική διεύθυνση του Διευθυντή του Ωδείου και Μαέστρου κ. Δημητρίου Λόζου.

Η επιτυχής απόδοση των τραγουδιών απέσπασε το δυνατό χειροκρότημα του κοινού αλλά και τα θετικά σχόλια των διοργανωτών ανταμείβοντας τον κόπο όλων όσων συμμετείχαν στην ορχήστρα του Ωδείου.

Το φεστιβάλ τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, η Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης, Διεθνών Σχέσεων και Διαδημοτικής Συνεργασίας του Δήμου Λαμιέων κ. Αμαλία Ποντίκα και ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως μας, Αρχιμ. π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος.

Η Διεύθυνση του Ωδείου συγχαίρει και δημοσίως τους καθηγητές και τους μαθητές, τόσο για την επιμελημένη προετοιμασία τους, όσο και για την επιτυχή παρουσία τους και εύχεται με την χάρη του Θεού να συνεχίσουν την μουσική τους πορεία με υψηλούς στόχους και με σπουδαίες εμφανίσεις.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συμμετοχή του Ωδείου «ΕΝ ΩΔΑΙΣ» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών:

Δείτε και φωτογραφίες της ορχήστρας Ευρωπαϊκής Μουσικής του Ωδείου «ΕΝ ΩΔΑΙΣ» στο 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.