Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εικόνες από την εκπαίδευση της 7ης ΕΜΑΚ σε ορμητικά νερά και απότομες πλαγιές της Ευρυτανίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 07:42 Εικόνες από την εκπαίδευση της 7ης ΕΜΑΚ σε ορμητικά νερά και απότομες πλαγιές της Ευρυτανίας

Παρακολούθησε και πήρε και ο ίδιος μια γεύση, ο Δήμαρχος Αγράφων Αλέξης Καρδαμπίκης…

Διήμερη εκπαίδευση σε ορμητικά νερά και αναρρίχηση πραγματοποίησε την Τρίτη 24 και την Τετάρτη 25 Μαΐου στην ορεινή Ευρυτανία η 7η ΕΜΑΚ.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα εκπαίδευσης περιλάμβανε:

Την 1η ημέρα, εκπαίδευση με αντικείμενο την αντιμετώπιση συμβάντων σε ορμητικά νερά εντός του Αχελώου ποταμού  πλησίον της «Γέφυρας Τέμπλας» στο Δήμο Αγράφων

Τη 2η ημέρα, εκπαίδευση στο Αναρριχητικό πεδίο «ΕΥΡΥΤΟΣ»  στην Τ.Κ Τοπόλιανα Ευρυτανίας. 

Στην εκπαίδευση έλαβαν μέρος δέκα (10) μέλη της Ο.Ο.Ε.Δ της  7ης ΕΜΑΚ με Επικεφαλής τον Διοικητή Αντιπύραρχο Χρήστο Πλουμάκη.

Η Εκπαίδευση στο Ορειβατικό πεδίο «ΕΥΡΥΤΟΣ» πραγματοποιήθηκε  από κοινού με μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Αγράφων με επικεφαλής  τον πρόεδρο του και πολύπειρο Ορειβάτη Θωμά Νταβαρίνο.

Την εκπαίδευση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αγράφων Αλέξανδρος  Καρδαμπίκης καθώς και ο Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος για την  Πολιτική προστασία του Δήμου Παναγιώτης Μπράζιας.

Ο Διοικητής της 7ης ΕΜΑΚ θέλει να ευχαριστήσει «τον Δήμαρχο  Αγράφων για την όλη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της  Μονάδας μας καθώς και την ιδιαίτερη τιμή που μας έκανε να  παρακολουθήσει και ο ίδιος την εκπαίδευση.

Επίσης θερμές Ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε στα μέλη  Ορειβατικού Συλλόγου Αγράφων (Ο.Σ.Ε) και ιδιαίτερα στον Πρόεδρό του Θωμά Νταβαρίνο που έκαναν την ιδιαίτερη τιμή να συμμετέχουν από  κοινού στην εκπαίδευση αυτή

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες: