Μπαράζ βανδαλισμών στη Λαμία - Μήνυση κατέθεσε ο Δήμος (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2022 08:14 Μπαράζ βανδαλισμών στη Λαμία - Μήνυση κατέθεσε ο Δήμος (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κάποιοι ανεγκέφαλοι γράφουν συνθήματα και καταστρέφουν την περιουσία των συμπολιτών τους γιατί... "έτσι τους καπνίζει" - Εικόνες ντροπής σε Άγιο Λουκά, πάρκο "Τσαλτάκη, πλατεία "Το Καράβι" και αλλού.

Η κατάσταση με τους απανωτους βανδαλισμούς σε διάφορα σημείο της πόλης έχει ξεφύγει εντελώς. Οι γνωστοί - άγνωστοι καταστρέφουν παιδικές χαρές, χώρους πρασίνου, γράφουν συνθήματα σε δημόσια κτίρια και κοινόχρηστους χώρους.

Άνθρωποι ανεγκέφαλοι χωρίς κανένα σεβασμό στους συμπολίτες τους και στους δημοτικούς χώρους που ειναι περιουσία όλων των δημοτών.

Τα συνεργεία του Δήμου τρέχουν και δεν φτάνουν από το πρωί μεχρι το βράδυ για να αποκαταστήσουν τις ζημιές από τους βανδαλισμούς. Ωστόσο, όσο αυτά τα "καλά παιδιά" παραμένουν ατιμώρητα ειναι βέβαιο ότι θα συνεχίζουν να καταστρέφουν.

Ο Δήμος Λαμιέων κατέθεσε μήνυση και ζητά από την αστυνομία να πάρει ακόμη περισσότερα μέτρα, ενώ κάνει έκκληση στους δημότες εάν πέσει κάτι στην αντίληψη τους να ενημερώσουν το Δήμο ή την αστυνομία.

Οι Αντιδήμαρχοι Λαμιέων Πάνος Φώσκολος και Κώστας Μουστάκας βρέθηκαν το πρωί στο Άγιο Λουκά, όπου ο χώρος είχε βανδαλιστεί για πολλοστή φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Δείτε τι είπαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε και φωτογραφίες από διάφορα σημεία της πόλης που έχουν βανδαλιστεί...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση